Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Keresek olyan fitnesz gépet...

Keresek olyan fitnesz gépet amit tudok 180 kilóval használni. Van ilyen? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy szobakerékpárom de most 1-2 hónapig javítás alatt áll sajnos. Esetleg van valamilyen egyéb edzőgép amivel tudnám magamat fogyasztani? Légyszi linkeljétek be ha tudtok valamit.

2017. júl. 17. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:

A rendes kerékpár nem jöhet szóba?

Esetleg gyalogtúra?

Amelyik gép tartósan bírná az csillagászati árban van.

Érdemep lenne venni egy olcsó pulzusmérőt és azt figyelni, hogy mozgás közben 125 és 153 között legyen.

2017. júl. 17. 22:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a hagyományos kerékpározás nem vált be. Futást meg nem igen bírják a lábaim. Ezt a szobakerékpárt használtam heti 2-3 alkalommal de most javítani kell pedig ez is 300 ezres gép volt. Sajnos genetikailag vagyok ilyen nagydarab és próbálnék ellene tenni de nagyon nehéz helyzetben vagyok :(
2017. júl. 17. 22:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem genetikailag vagy 180 kilo, ezt surgosen felejtsd el.

Amig mentalisan itt tartasz (marmint hogy azonnal a kifogasokat keresed miert vagy 2x akkora sulyu mint kene), nincs ertelme edzeni sem, mert csak tonkreteszed az izuleteidet. AZONNAL menj dietetikushoz, es valtoztass az etrendeden, de radikalisan.

Hacsak nincs valami sulyos anyagcserezavarod (pajzsmirigy miatt, pl.), semmi se indokolja ezt a sulytobbletet, foleg nem a 'genetika'.

2017. júl. 17. 23:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam a genetikát mert apám is ekkora volt és sajnos 54 évesen meg is halt. Totál rá ütök külsőre is szóval biztosan jobban hízok a kajáktól mint mások. Egyébként abban igazad van, hogy diétáznom kéne és most próbálok is minden szénhidrátos kaját kizárni. De közben mozogni is kéne valahogy, csak nem tudom milyen formában.
2017. júl. 18. 00:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Egy ideig próbálkoztam amolyan "tornavideókkal" netről, egyéb helyekről, de nálam nem nagyon váltak be, de ki tudja, neked lehet, hogy szerencséd lesz velük. Azt mondják, saját testsúllyal a leghatékonyabb edzeni, de sajnos az egész csak akkor ér valamit, ha szereti is csinálni az ember (magamból indultam ki).

Szintén nagy darab vagyok (nem az a fajta, amelyiknek kilógnak a csontjai és hisztizik, mekkora, hanem úgy igazán), így félve álltam neki a kerékpározásnak (félve? az első két hétben imádkoztam hogy megbírjon), másfél hónap telt el, is eszméletlenül megszerettem, napi szinten ezzel járok (nem tinglitangli, hanem tisztességes sebességgel, ami mostanra kényelmes tempó). Szobabiciklivel próbálkoztam korábban, de nem bírtam menetszél nélkül tekerni sokáig :)

Sok látszata még nincs, viszont az erőnlétemen érzem, emelkedőt egyre nagyobb fokozatban veszem be, síkon váltanék feljebb, de nincs több sebesség, hosszabb sétákat jobban bírom, lépcsőt nagyságrendekkel jobban... A másik komoly változás az étkezésemben volt, pékáruval szinte egyáltalán nem élek, nem folytatok semmilyen diétát, egyszerűen csak a széndidrátot nem kenyérből viszem be, igyekszem napi szinten figyelni rá, hogy a főtt kaja mellé (munkahelyi menzaféleség, szerencsére jól és viszonylag egészségesen főznek) legalább minimális mennységű zöldség jusson, és sose egyek az után, hogy már nem érzem éhesnek magam. Amilyen melegek vannak, az ember talán még jobban is kívánja a zöldséget, gyümölcsöt.

Talán ezeknek veszed valami hasznét, amíg megjavítják a gépet, kondigépekben nem vagyok valami jó. :)

2017. júl. 18. 00:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja igen, ha kiválasztasz valamilyen mozgásformát, amihez nem fűlik a fogad, de még mindig a legkisebb rossz, az elején jó motiváció, ha valamilyen formában a körülmények rákényszerítenek (nem vettem bérletet, nem volt más választásom, gyalog messze van a munkahely, és csak be kéne érni időben), amíg meg nem szokod, be nem épül a napirendedbe (heti két három alkalom még ha hosszú is szerintem kevés, inkább minden nap kevesebbet és fokozatosan növelni) néhány hét után meg már konkrétan hiányozni fog, ha egy nap valamiért kimarad. (előző)
2017. júl. 18. 00:42
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

Figyelj, amig 80+ kilo tulsulyod van, ne akarj 'mozogni', legalabbis a setalason kivul. Kaloriadeficittel muszaj elobb lassan (!) levinni a sulyodat, kulonben tonkremennek az izuleteid. Valoszinuleg igy sem uszod meg a plasztikai muteteket a logo borod miatt, de legalabb nem mesz meg jobban tonkre.

Apadra hivatkozni talan a legjellemzobb vonasod per pillanat: te nem vagy hibas, hiszen 'genetikailag' ilyen vagy, ugyhogy inkabb zabalsz meg tobbet, mert hat 'kivanod'. Na amig ez nincs rendbe teve, nem fogsz fogyni egy dekat se.

2017. júl. 18. 01:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Tempós séta kinn a szabadba, nem kerül semmibe, max 1 futócipőt vennék, abba kényelmesebb.
2017. júl. 18. 10:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Esetleg úszás? Az nem olyan megterhelő az ízületeknek.
2017. júl. 18. 14:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen úszás lesz a vége ameddig nincs újra szobabicajom. Annak aki azt hiszi, hogy apám mögé akarok bújni mint kifogást keresve. Az kicsit járjon már utána mi az a genetika. Egész életemben jobban nőttem mint a többi velem egyidős ember. Már oviban 55 kiló voltam nagycsoportosan és ehhez magasság is jóval több volt mint az átlag. Most vagyok közel 190 centi és ehhez 180 kiló ami természetesen hatalmas többletsúly de az nem véletlen, hogy hízékonyabb vagyok másoknál. Ráadásul vannak olyan betegségeim amit szintén örököltem apám családi ágán. Ezt dobta a gép sajnos, de tényleg nem akartam ezzel takarózni.
2017. júl. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!