Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mit egyek helyette?

Szerintetek mit egyek helyette?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasni, hogy tízóraira és uzsira gyümölcsöt, joghurtot kellene enni. Na de mi van akkor, ha én laktóz és gyümölcscukor-érzékeny vagyok? Szerintetek én mit egyek ilyenkor?
2010. máj. 20. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg zöldséget. Nem is tudom, én szinte mindig gyümölcsöt vagy tejterméket eszem tízóraira és uzsira.
2010. máj. 20. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
vannak laktóz mentes joghurtok is.
2010. máj. 20. 16:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, vannak, csak gondold el ezt minden napra. Nagyon drágák és ezt nem kérhetem anyutól :/
2010. máj. 20. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:

zöldséget, teljes kiörlésű kekszet, esetleg ha te sütsz valami egészségeset (vega palacsintát, ilyesmit?)? nem minden süti hízlaló...

rizstej?

rákszirom, olajos magvak

hát, tényleg baromi nehéz kitalálni, pedig biztosan van választék, csak ki kell gondolni

Ha esetleg budapesti vagy, akkor az ecseri úti metrónál láttam egy boltot, ahol kifejezetten tej és ételallergiásoknak való kaják vannak, lehet, hogy legalább ötletmerítés céljából érdemes lenne elnézni oda ;)

2010. máj. 20. 16:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

De Bp-től sajnos elég messze lakok :S

Én még puffasztott rizsre és abonet kenyérre gondoltam, mert én azt is szeretem magában. Csak egy idő után ez nagyon unalmas :S

2010. máj. 20. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok

Igen, az is jó. De felvágottal lehet variálni, májkrém, sonka, párizsi, vagy csak paradicsom, paprika. Próbáld meg variálni, hogy ne legyen unalmas:)

2010. máj. 20. 17:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a választ :)
2010. máj. 20. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!