Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás szobabiciklivel?

Fogyás szobabiciklivel?

Figyelt kérdés

Mire kezdődik a suli, le szeretnék fogyni, az utóbbi 2 évben sok volt az édesség, és kevés a sport, ezért 65 kg-re elhíztam. Már 2 hete szobabiciklizek, és amint látom, beválik.2 hét alatt több mint 4 kilót fogytam. Napi 2x 10-15 perc szobabiciklizés. (tudom hogy kevés, növelni szeretném, de csak most kezdtem. )

A reggeli: Valamikor egy pohár tej, valamikor teljes kiőrlésű zabpehely tejjel.

Ebéd: Változó, pl: Barna kenyér 3 szelet párizsival meg sajttal

Vacsora: Változó, pl: egy tányér saláta főtt tojással, natúr joghurttal, meg egy kb.6 darab főtt virsli.

Jó ez ahogy csinálom, vagy valamit változtatnom kéne?

2017. júl. 2. 21:52
 1/9 A kérdező kommentje:
1* darab főtt virsli, 6 darabra vágva, bocsi ezt elírtam
2017. júl. 2. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevésnek és tápanyagszegénynek tűnik. A reggeli mindenképp lehetne bővebb és tartalmasabb, uzsonnára még mehetne valami gyümölcs. Az jó hogy kis mennyiségű biciklivel kezdted, ha napi 2-t csinálsz, felmehet apránként 2*30 percre is.
2017. júl. 2. 22:45
 3/9 anonim válasza:
100%
Gyümölcsöket hiányolom.
2017. júl. 3. 00:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés a kaja. Az miatt fogysz, mert alig eszel, és nem, nem csak "hájból" fogysz, hanem inkább izomból. Ahhoz, hogy zsírt égess, a testednek szüksége van tápanyagra. A szobabiciklizés jó módszer, de az időtartamát meg kéne növelni és elég 1x egy nap.
2017. júl. 3. 09:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire tudom zsírégetéshez az a fajta kardióedzés jó, amikor ugyanazon az intenzitáson minél tovább csinálod. Tehát én is azt támogatnám, hogy egy alkalommal, de akkor sokáig. Halottam olyan típusról is, amikor alacsonyabb és erősebb intenzitásokat váltogatnak (intervall edzés azt hiszem), így kevesebb idő is elég lehet. Ennek nézz utána. Szépen fokozatosan felépíted, egyre több fog menni. Fogyni pedig nem éhezéssel kell, szóval ebben is egyetértek a többiekkel. Ha most kezdtél fogyni, akkor azt is kalkuláld bele, hogy ilyenkor hirtelen sok víz távozik, ezért tűnik könnyűnek a fogyás, utána amikor már a zsír csökkenéséről van szó jóval lassabb lesz. Egészséges keretek között mozogva a heti 0.5-1 kg fogyás a jó. Ennél többet ne akarj, tudom, mindig mindenki gyorsan szeretné, de pont ahogy felszedni is időigényes volt, úgy leadni is időigényes.
2017. júl. 3. 09:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Két hét alatt négy kilót fogyni zsírból ilyen kevés edzéssel lehetetlen. Nagyrészt izomból fogytál és vizet vesztettél, mert minőségi és mennyiségi koplalást végzel. Sokkal több gyümölcsöt, de elsősorban zöldséget kéne enned. Fehérjének meg fehér húst, ne ilyen agyonadalékozott virsliket, párizsikat. Ha a kajára is odafigyelsz és fokozatosan növeled az edzést akkor nyár végére szépen lefogyhatsz. :)
2017. júl. 3. 10:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, be fogom tartani a javaslatokat.
2017. júl. 3. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok zöldség, kevés gyümölcs! Gyümőlcsöt inkább edzés után vagy előtte. 2x15 perc nudli. Fehérjedús kaja kell, akkor fogod bírni a tekerést. Testsúlykilogrammonként kb 1g fehérje, ennek fele legalább állati eredetű legyen.

Az intervallum kardiót meg se próbáld, csak agyonstrapálva fogod magad érezni. Milyen magas vagy?

2017. júl. 3. 15:37
 9/9 A kérdező kommentje:
154 Centiméter vagyok.
2017. júl. 4. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!