Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tűnik el! Mit kéne még...

Nem tűnik el! Mit kéne még tennem?

Figyelt kérdés

Másfél éve sportolok heti 4x intenzíven és mellé heti 1x vagy 2x kardiózok 1 órát. Egészségesen eszek, saját étrendet alakítottam ki ami koromnak és szükségleteimnek megfelel. Kivontam a pékárukat, és nem eszek hülyeséget. Tényleg nem. Napi 3 liter vizet iszok.De valahogy az a narancsbőr nagyon ragaszkodik hozzám. Utálom.

Próbáltam masszíroztatni (jelenleg is csinálom)

hideg-meleg vizes akármit is próbáltam.Tudom hogy ez genetika, sajnos örököltem, de semmi más módszer nincs erre? Mert hiába feszes és izmos a lában a valóságban, a narancsbőr miatt olyan mintha karfiol ember lennék.

Nincs rajtam plusz kiló már, maximum 1-2 kiló . 18 éves vagyok 163 cm és 53-54 kiló. Szóval ezért nem értem.

Csak rosszul esik egy idő után hogy tényleg odafigyelek minden apró részletre , és elmegy mellettem egy lány fagyival a kezében forrónaciban olyan feszes lábakkal amit még nem láttam. Én meg hosszú gatyában, csirkével és rizzsel a kezemben. Nem önsajnáltatásból, csak nem tudtam hol adjam ki ezt a dolgot, szimplán nem értem. Lehet valamit rosszul csinálnék? Min kéne változtatnom hogy eltűnjön onnan a narancsbőr?

Orvosi beavatkozást nem szeretnék, fiatal vagyok hozzá.

(A válaszokat előre is köszönöm szépen)

2017. jún. 22. 10:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
2017. jún. 26. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!