Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kalória ez kb egy napra?

Mennyi kalória ez kb egy napra?

Figyelt kérdés

reggelire egy szendvicset eszek (szalámi, sajt, vaj, paradicsom, saláta) majd iskolában még két ilyet. Ebédet suliban eszek az mindig más, levest nem szoktam enni csak néha. Otthon eszem még kb annyit mint ebédre és utána már csak este 7-8 korul egy almát (mennyire baj h 6 után eszek egy almát? hamarabb nem tudok nem vagyok otthon)

az ebédnek számítsatok mondjuk egy éttermi adag rizst, húst és salátát, elore is koszi :)

2010. máj. 18. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ha lány vagy tökéletes a testtömeged, ha fiú, akkor hízhatsz nyugodtan - izmot lehetőleg ;)
2010. máj. 21. 10:10
 12/13 A kérdező kommentje:
fiú vagyok, igyekszem :P amúgy csak vizet iszom, naponta max 1-2 deci udito és édességet se sokat, max 1 jégkrém naponta
2010. máj. 21. 19:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezt a választ te írtad.

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-18 21:24

volnék

szóval sztem nyugi nincs veled baj :D azt hittem vmi nőszemély akadt ki mert vki ledagadtozta :D

fiú vagy sokat is mozogsz sztem ha kevesebbet ennél az lenne a gond, és nyugi azért eszel ennyit mert a szervezetednek ennyi kalória kell...jelez az ha nem kap eleget valamiből (pl energiából). max egyél vitamint mellé pl aktival v centrum multit v vmilyen multivitamint hogy legyen elég belőlük a szervezetedben :)

üdv. 19/L

2010. máj. 23. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!