Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tegnaptól fogyózok a párommal!...

Tegnaptól fogyózok a párommal! Mennyi idő alatt fog látszaani valami és mivel egészítsem még ki ami segíthet?

Figyelt kérdés
Reggelire rozskenyér főtt tojással,vagy párizsi,vagy virsli.Aztán az ebéd natur pulykamell salátával,fél hatkor meg már csak sali.Kicsi torna délután.Na?De vettem rozslisztet,olivaolajat,barnacukrot,...Mondjuk ha olivával csinálok pörit és rozslisztel galuskát,az nagyon durva?
2010. máj. 18. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
sporttal...meg némi kajával, mert ez egy nőnek is kevés, pláne egy pasinak
2010. máj. 18. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:
én mindenhez csak olivaolajat használok és nincs rossz íze az ételeknek. a barna cukor fogyi szempontból semmivel sem jobb mint a fehér..galuskát meg nem nagyon kéne enni a diéta alatt. szerintem naponta egyetek 5-6 alkalommal keveset, és teljesen felesleges a 6 után nem eszünk semmit dolog. 9kor fekszetek le aludni?
2010. máj. 18. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem bevált az olivás, rozslisztes dolog. Mindnet olivával főzök, és nem eszem semmilyen fehérlisztből készült ételt. Roszkenyert eszem egy keveset, és a főzeléket roszliszttel sűrítem, vagy krumplival. Cukrot viszont mellőzöm. 2 és fél hónap alatt fogytam 6,5 kg-ot. Én is sok salátát eszem, és húsból csak csirkét meg halat. Lassú fogyás, de annál biztosabb.
2010. máj. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!