Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 104 cm-s csípő kb 170 cm...

104 cm-s csípő kb 170 cm magassághoz sok?

Figyelt kérdés
Szülés óta nem tudok lefogyni, ami 1.5 éve volt.. Soknak számít ez? Néhányan azt mondják, hogy oké.. De én mégis máskép látom magam!
2017. jún. 1. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:

hány kg vagy? ezt az adatot miért nem írtad le?

hogyan próbálsz lefogyni? miket eszel és miket mozogsz?

2017. jún. 1. 22:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Kiloba kb szerintem 65-70 lehetek nagy max.

Probalom kerulni a hizlalo dolgokat.. Sokat setalok, amikor van idom tornazok

2017. jún. 1. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

a séta kevés, nem elég intenzív. menj le futni egy fél órát. a picinek biztos van apja, aki tud a gyerekre vigyázni fél órát, míg te távol vagy.

növeld a mozgásigényedet tornában. ha fogyni akarsz, akkor kardió és aerob edzéseket kell végezned, esetleg súllyal is (súly: tölts meg két ásványvizes palackot vízzel és tornázz azokkal)

2017. jún. 1. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
No, az azért nem mindegy, hogy a 104 centis csípő egy darázsderekú, feszes fenekű bombázóhoz tartozik, vagy egy plöttyedt, mindenhol zsíros, elhanyagolt háziasszonyhoz. Ahogy az sem, hogy máshol hány centi vagy, illetve hány kiló.
2017. jún. 1. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Zsíros... Nem vagytok ti normálisak.. Meg hogy jön ide a háziasszony? Anyád nem volt az?? Neked nem főzött? Nem mosott rád?? Szégyelld magadat!

Takarodj a büdös kákhoz, sajnállak, hogy nem nem volt anyád!!

2017. jún. 2. 00:54
 6/9 anonim válasza:

A séta kevés de menjen aerobozni? Az aerob edzés hosszú ideig tartó alacsony intenzitású mozgás ergo ha napi 1 órát folyamatosan sétál az ugyanúgy használ. Kardio meg magas intenzitású edzés,amit kezdésnek pont nem szokás javasolni.

Én ugyanonnan indultam,mint te 170cm 65kg. Csak aerob edzést végeztem és nem ettem összevissza,nulla cukor. Egy hónap alatt 4,5kg lement. Egyébként szerintem semmi drasztikus nincs a megadott méreteidben,a lényeg,hogy szeresd önmagad és ne sanyargasd magadat azért mert más ezt meg azt gondolja. Az edzés akkor a legjobb,ha élvezed is :) sok sikert

2017. jún. 2. 01:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Centik is nagyon csalókák lehetnek! Nekem most ugyanakkora a csípőm körfogata, mint amikor három éve elkezdtem az alakformálást; csak akkor zsír volt a szélén, most pedig kerek a farizmom. Szembetűnő változás van, pl. kádban leguggoláskor is erősen látszik, hogy nem olyan széles.

168centi vagyok, csípőm 100-101centi.

Szülés pedig némileg növeli a csontszélességét is.

2017. jún. 2. 11:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem a centi számít, hiszen a medencecsont méretei is sokat jelentenek ennél az értéknél. Kinézet, testzsírszázalék, ezek számítanak. Nem a kilók és a csípőbőség, azok csak számok, extrém eseteket kivéve nem mondanak sokat.

65-70 kilóval kövér nem lehetsz (az én fogalmaim szerint), de ha kevés az izmod, akkor persze lehet felesleg, ami simán lerakódhat szinte egyetlen helyre, ami nem szép. De ezt 1-2 számból nem lehet megítélni. A csípőnél még a fenék is ott van, az is lehet nagy, kerek, izmos...

2017. jún. 2. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:

A csípőbőségnél elég nagy szórás van.

A derékbőség már egy kicsit árulkodóbb lenne.

Nekem akkor volt 103 cm a csípőm amikor 76 kg voltam 168 cm-hez (homokóra alakom van) tehát volt rajtam 14 kg.

2017. jún. 2. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!