Hogyan kell a húst vízben párolni?
Figyelt kérdés
az van írva a fogyireceptembe h steak = vízben párolt hús. De azt sem tudom milyen hús. Főzéshez nem annira konyítok. De hogy kell megcsinálni?2010. máj. 16. 18:57
1/4 anonim válasza:
húst besózod, fokhagymázod, borsozod - állni hagyod legalább 2-3 órát a hűtőben - forró vajon, olajon, zsíron (kevés zsiradék)lepirítod a hússzelet minden oldalát - kis vizet öntesz alá, kis lángra teszed és fedő alatt puhára párolod, a párolás során a vizet pótold, ha szükséges, ha puha, akkor párold le a maradék vizet a húsról (csirkemellnél ez kb 5 perc párolás, pulykamell 10-12 perc, sertéshúsnál 15-20 perc, marha 30 perc)
2/4 anonim válasza:
Számomra a főtt ételek ízetlenek, ha adsz hozzá egy kis zsírt vagy olajat, teflonon ízletesebb lesz.
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan egyél helyette sült húst, attól nem fogsz kevésbé fogyni. Csak ne legyen zsíros a hús, és ne edd meg a szaftját (ha van neki).
Vagy szedd ki a levesből a belefőtt húst, és edd azt. Csak vízen nem lesz olyan finom.
4/4 A kérdező kommentje:
vaj?? olaj??? zsír??? hol ebbe a fogyókúra???
2010. máj. 16. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!