Így mennyi idő alatt fogyhatok le?
165 cm és 54.8 kg vagyok.Szeretném elérni az 50-51 kg-ot..A combon nagy és zavar.A hasamon is van egy pici(tényleg csak egy kicsi),és ezt szeretném leadni.Tudom,hogy nincs helyi zsírégetés,de csak lejön onnan is egy pici ,ha lefogyok.
Szeretném elkerülni az édességeket és a kenyeret/tésztát.
Minden nap innék vizet(sajnos rettenetesen keveset iszom,napi egy liter sincs meg,sőt 2 nap alatt nem iszom 1 litert !!!).Minden nap tornáznék legalább fél órát,vagy többet(szobabicikli,ugrálókötél +youtube videók).
Ha ezt így csinálom,akkor mennyi idő alatt fogyhatok le (körülbelül) ?
Vagy valami tanács ? :/
Már az egyik tanárom is megjegyezte,hogy meglátszik rajtam a nasi (nem is nasizok...)Eléggé elszomorított a dolog.Tudom,hogy van rajtam felesleg,de nem tehetek róla,hogy a combomra megy.Nagyanyám is piszkál mindig.
Szóval szeretnék végre lefogyni,hogy ne tudjanak piszkálni +hogy magamnak is megfeleljek.
15l
A válaszokat nagyon köszönöm !
Inni kell, nincs mese, másfél-két liter vizet. Állíts be emlékeztetőt a telódon, vagy akárhogy, de csináld.
A másik: nem szükséges fogyóznod, normál étkezés mellett sportolnod kell. Heti 3 alkalom, elegendő folyadék, és nyárra már látványos lesz az eredmény. És a sport miatt tartós is.
A tanárod meg egy utolsó tuskó. Ne foglalkozz vele! A testsúlyod egészséges, sporttal minden helyrekerül és te is elégedett leszel!
vegyél természetes ásványvizet egy lieterest és úgy hátha megiszod mert az nagyon is fontos
csinálj aerobik edzést miközben nézed youtubon könnyebb lesz
írd be google-ba hogy kaloria számláló ha számolod a kalóriákat amit elfogyasztasz és oda figyelsz rá akkor ha ma elkezded 06 01-re lemegy a felesleg róllad
én is le fogytam ezzel a múlt hónapban 7kg-ot de én 500-1000 kalóriat vittem be a szervezetembe és ha éhes voltam vizet ittam és ajánlom még a sok zöldséget-gyümölcsöt volt olyan nap is hogy egész nap csak zöldséget gyümölcsöt ettem de az 500 kalória nem egézséges
Nem szabadna fogyókúráznod!
Esetleg egy tiszta táplálkozásra ráálni!
A mozgás pedig mindentől függetlenül fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!