Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen a testsúlyom szerintete...

Milyen a testsúlyom szerintetek? Mennyit kellene fogynom?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, 184 cm magas és 80 kg. Sajnos olyan gyógyszert szedek már 1 éve (még 1 hónapig kell), ami miatt nő az étvágyam és emiatt hízok. Tavaly ilyenkor 59 kg voltam. Persze annyi nem akarok lenni újra, mert akkor egy válságon mentem keresztül, és amiatt nem voltam képes enni. Bízom benne, hogy a gyógyszer abbahagyása után legalább 10 kg-ot fogok fogyni, mert pl a hasamon kialakult egy nagyobb felesleg, ami pulóveren keresztül nem látszik, pólón át viszont meg-meglátszik.

Valamilyen szinten sportolok is (de mostanában ritkán tudok edzésre járni), és még futok is mostanában 5 km-eket. A hasamon egést nagy "párnát" meg tudok fogni, de például a karomon nem nagyon látok felesleget.

Le fogok tudni fogyni 70 kg körülre?

2017. ápr. 24. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze. Az orvosod amugy nem adod valamilyen dietas etrendet melle?

75 kg-mal sportolva is jo vagy, 70 ala mar ne menj.

2017. ápr. 24. 16:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem, nem adott.

De nem vészes a súlyom így?

2017. ápr. 24. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
NEM
2017. ápr. 24. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vészes.
2017. ápr. 24. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!