Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettől tényleg jobb lenne? Van...

Ettől tényleg jobb lenne? Van valakinek tapasztalata a terápiával kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
Élet módot változtattam, szépen fogy a lábam, fenekem, csípőm, de a hasam ugyan úgy puffadt, az emésztésem nem a legjobb. a dokim a colon hidroterápiát javasolta. [link]
2010. máj. 14. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tisztem a kollégát minősíteni, de a bélflórát kívülről megbolygatni nem éppen okos dolog... Inkább a táplálkozásodat kéne rendbe tenni, ott van valami gubanc. De arról nem írtál semmit.

Edző

2010. máj. 14. 16:12
 2/5 A kérdező kommentje:

a disznóhúst lecseréltem az egész családnak fehér húsra, csirke.

eszek sok zöldség gyümölcsöt, különböző formában, hogy ne legyen egyhangú. előszedtem a turmix-gyümi centrifugámat, így hol turmixot iszom, hol gyümi-zöldség levet iszom, de salikat is csinálok utóbbihoz beszereztem extraszűz olivaolajat.

a pékárut még csak próbálom kiiktatni, annak nem nagyon örülnek a fiúk én már nagyon ritkán eszem akkor is inkább rozsos-magos kenyeret.

beszereztem jó pár karton mentes ásványvizet, hogy csak a tárolóba kelljen érte menni.

amivel még próbálkozunk az a (főtt)tészták és a (sajnos) sok krumpli kiiktatása.

2010. máj. 14. 16:29
 3/5 A kérdező kommentje:
ja a csirke mellett kimaradt a hal, amit viszont eddig is ettünk mert azt nagyon szeretjük minden formában
2010. máj. 14. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Passz. Mondjuk ha nekem valami para van a beleimmel, tolok egy-két szelet teljes kiőrlésű kenyeret, és a sok rost helyre szokta rakni. De amúgy passz.
2010. máj. 14. 20:24
 5/5 anonim válasza:
Nekem a Hunyadi víz vált be, éhgyomorra.
2010. máj. 14. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!