Ettől tényleg jobb lenne? Van valakinek tapasztalata a terápiával kapcsolatosan?
Nem tisztem a kollégát minősíteni, de a bélflórát kívülről megbolygatni nem éppen okos dolog... Inkább a táplálkozásodat kéne rendbe tenni, ott van valami gubanc. De arról nem írtál semmit.
Edző
a disznóhúst lecseréltem az egész családnak fehér húsra, csirke.
eszek sok zöldség gyümölcsöt, különböző formában, hogy ne legyen egyhangú. előszedtem a turmix-gyümi centrifugámat, így hol turmixot iszom, hol gyümi-zöldség levet iszom, de salikat is csinálok utóbbihoz beszereztem extraszűz olivaolajat.
a pékárut még csak próbálom kiiktatni, annak nem nagyon örülnek a fiúk én már nagyon ritkán eszem akkor is inkább rozsos-magos kenyeret.
beszereztem jó pár karton mentes ásványvizet, hogy csak a tárolóba kelljen érte menni.
amivel még próbálkozunk az a (főtt)tészták és a (sajnos) sok krumpli kiiktatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!