Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak másképpen?

Mit csináljak másképpen?

Figyelt kérdés

Diétázok már egy ideje,le is fogytam 15kg-t, de még kellene ugyan ennyi,most kezdek elgyengülni,és nem tudom mit csináljak.

Milyen szakrendelést vagy szakembert keressek fel,aki esetleg segít ebben? Aki esetleg a "körmömre néz" ?

Vagy mit ajánlanátok?

2017. ápr. 19. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Semmilyen szakembert se ajánlok, egyedül csak a te akaraterődön, hozzáállásodon múlik minden!

Le akarsz fogyni? Igen? Akkor tegyél meg mindent, légy továbbra is motivált!

Ha van egy célod, akkor tartsd ki, ha feladod, akkor nem volt elég fontos a célod!

Egyébként nem diétázni kéne, hanem életmódot kéne váltani, amit az elért cél után is folytatni kéne.

[link]

Kezdj el mozogni, neten van fent egy csomó tornavideó, és soha ne add fel!

2017. ápr. 19. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Az elgyengülés alatt mit értesz? Elgyengülni, mint hogy az állapotoddal kapcsolatban, vagy h nem bírod tartani a diétát?
2017. ápr. 20. 14:02
 3/4 A kérdező kommentje:

2-es: már nem bírom tartani a diétát..

16évesen bosszant,hogy nem ehetem azt,mint a kortársaim,lelkiismeretfurdalás nélkül.. és mellette nagyon egyhangúnak is érzem a diétát.. ezért gondoltam szakemberre,aki esetleg megmondja konkrétan,hogy mit csináljak..

2017. ápr. 20. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdező! Beszélgess olyan emberekkel, akik szintén egy csónakban eveznek veled, pl én :) Én is szintén diétán vagyok és a legtöbb környezetemben lévő ember azt eszik amit akar /függetlenül attól, h h néznek ki/. Szerintem 16 évesen nem kell drasztikusan diétáznod, bár nem tudom, h hány kg vagy. Szerintem elég lenne még ha mindennek csak a felét ennéd meg abból az adagból amit legszívesebben betolnál :)
2017. ápr. 20. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!