Bakket lefogyok csoport facebookon? Ismeri valaki a Lifetilt termékeket?
Figyelt kérdés
Ismeri valaki ezt a csoportot?
Köszi
2017. ápr. 15. 09:26
1/8 anonim válasza:
Én szeptember óta vagyok tag a csoportban, lifetiltes termékekkel meg az ottani programokkal 40 kilót fogytam, szuper támogató csoport, a termékek is szuperek
2/8 A kérdező kommentje:
S tudod tartani a sùlyod?
Mennyit edzettél mellette?
2017. ápr. 18. 08:17
3/8 anonim válasza:
Én ismerem, és jó, hogy ennyi nőt rá tudott venni Tomi az edzésre, de nagyon túlzásnak érzem a táp.kiegek árát. Azok nélkül is lehet szuper formákat elérni, illetve vannak szintén jó, feleannyiba kerülő termékek is a piacon.
Az összefogás, egymás segítése, és a motiváló képek miatt vagyok a csoportban (meg más lifetiltes csoportokban is), bár néha azért megy ott is a szurka-piszka...
4/8 anonim válasza:
Azért a szuper eredményekhez fehérje mindenkeppen kell és a Tiltes feherjék kiváló minőségüek es finomak is!Amit próbáltam mind jó volt
5/8 anonim válasza:
A tiltes cuccok nagyon jók de a bakker csopportot hagyd a francba agyhalott koplalós diétát tolnak és kirúganka ha szólni mersz hogy ez így nem oké. Kezdd el a fenékformálót, nagyon szuper az étrendje meg a tiltes dietetikus csajnak van egy saját csopija is. diéta pro vagy valami ilyesmi.
6/8 Bugumir válasza:
Én is tagja vagyok a csoportnak. Eddig 20 kg-tól szabadultam meg :) Nem tudom,hogy miért írja a kedves hozzászóló,hogy koplaló diétát csinálunk,ugyanis én soha nem ettem annyit mint most..Sokszor nem bírom megenni az előírt adagot...(de nyilván jó oka volt ezt írni) Én szépen tartom a súlyom,nem jönnek vissza a kilók,bár tény,hogy nem tértem vissza a régi életvitelemhez. Remélem hasznos volt a hozzászólásom!
7/8 anonim válasza:
szia!
Tag vagyok, úgy, hogy IR-em és pajzsmirigy problémám van, úgy is hatásos. A fehérjék finomak, én vettem már máshol is, és számomra ihatatlan volt. A One és Cla is hatásos, sőt a HCA-val az éhségérzetem is csökkent. Szerintem megéri :D
8/8 benazor válasza:
Igen, jók a tiltes termékek, én is szedtem a pyruvatot, de mostanában áttértem a Panda Pyruvat + CLA termékére, mert árban sokkal jobban jövök ki. A hatása ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!