Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az baj ha eztán állok neki...

Az baj ha eztán állok neki edzeni? Egy órája ettem. De baj h ilyen későn fogok hozzá?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg ugy erzed hogy van valami a hasadban ugymond erzed hogy "tele vagy mert ettel" akkor ne mert utana fajni fog a hasad.Szerintem mar ne porgesd fel magad ilyen keson mert majd nem tudsz elaludni.En azt javaslom hogy inkabb vacsi elott edzzel.Megéhezel es jol fog esni utana a vacsi😎
2017. ápr. 6. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha egyébként feszült vagy és jól esne, akkor miért ne? Én ilyenkor még vidáman úszni szoktam, vagy futni, vagy sétálni, vagy tekerni egyet. Jobban is alszom utána. Egyáltalán nincs még késő
2017. ápr. 6. 20:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért szeretek ilyenkor mert nem igazán dietazok hanem eszek es igy keson mozgok
2017. ápr. 6. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Az tok mindegy mikor mozogsz fogyas szempontjabol
2017. ápr. 7. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!