Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 78kg és 187cm magasság 19éves...

78kg és 187cm magasság 19éves hímként dagadt?

Figyelt kérdés
Mindenki eddig azt mondta, hogy ropi vagyok, de én dagadtnak érzem magam..és a hasamon is van háj, pedig 2 hónapja minden nap edzek hasra...esetleg valami ötlet arra, hogy tüntethetném el a hájat a hasamról?

2017. ápr. 6. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem dagadt, mondjuk egy kép jól jönne, hogy többet tudjunk mondani. Fejed nem kell hogy látszódjon.
2017. ápr. 6. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem normál. De az edzés jó, és egyél hozzá egészségesen. És akkor a felesleges zsír eltűnik, és épül az izom. De ez nem "létfontosságú", szóval nem kell félni:)
2017. ápr. 6. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 181 centihez vagyok 78 kiló. Van rajtam is felesleg, talán több is, de azért dagadtnak nem érzem magam.

Fiatalságodból következtetvén, ha nem vagy még jó deltásra kigyúrva, persze hogy nem vagy, mért is lennél, akkor megeshet, hogy ezzel az aránnyal, összefogható némi úszógumi a hasadon. Tudom, annyi, ami trikóban nem is látszik, trikó nélkül meg max nincsen meg a divatnak megfelelő kockhas. Ülve vagy jóllakottan meg kicsit nagyobbacska. Na csak annyit, hogy tudd, ez nem főben járó bűn, hanem ez lenne a normális, rendben lévő emberforma.

Figyelj, egy jó kis megfeszített munka a nyári dög melegben: betonozás, talicskázás, felásásás, megnemállás... ki-kimaradozó ebédekkel, az egy hét alatt eltűnteti az efféle problémákat. Ha erre vágysz.

2017. ápr. 6. 23:49
 4/10 anonim ***** válasza:
170 centihez vagyok 76 kiló és nem vagyok dagadt. Edzeni kéne :P
2017. ápr. 7. 08:42
 5/10 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz. De a paraméterek alapján nem vagy dagadt! A pasim 185/66
2017. ápr. 7. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Anorexiás testképzavar

Ez kislány súly ehhez a magassághoz..Nézd meg pl.Mike Tyson 178 cm 99 kg.Egy férfi ne legyen csontkollekció

2017. ápr. 8. 11:29
 7/10 anonim ***** válasza:
A számok alapján nem vagy az.
2017. ápr. 8. 19:05
 8/10 A kérdező kommentje:
6os igazad lehet...
2017. ápr. 9. 07:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Most mi ez a szarkazmus?A férfiak többsége arra törekszik,hogy izmos és erős legyen.Neked is inkább erre kéne törekedned,nem arra,hogy méginkább ropi legyél
2017. ápr. 9. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
én ilyen magasság mellett vagyok 92kiló, és isten ments a bajtól, hogy 90alá essek
2017. ápr. 9. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!