Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kávé és a tej gátja lehet a...

A kávé és a tej gátja lehet a fogyásnak?

Figyelt kérdés
Nem tudok leszokni a kávéról (bár az igazt megvallva, nem is szeretnék, mert imádom). 1,5 %os tejjel és édesítőszerrel iszom, ami mondjuk az Update rendszerbe belefér, de reggel megiszom 2-őt és ebéd után 1-et. A másik meg,hogy nagyon szeretem a tej alapú dolgokat, amelyek mind update 1esek, de hát akkor is tejesek. Szóval az alacsony zsírtartalom ellenére gátolja a fogyásom?
2008. okt. 12. 10:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy a kávé belezavarhat az emésztésbe és akkor, végülis akadályozza valamilyen szinten a fogyást. De pontosan nem tudom, mivel nem is fogyózok és nem is kávézok, de erről egy műsorban hallottam amiben fogyni akart a nő és nagyon ritkán járt wc-re és az orvosok mondták, hogy a sok kávétól.

De ha mértékben iszod akkor nem hiszem, hogy bármi baj lenne belőle. Mértékkel mindent lehet:)

2008. okt. 12. 12:53
 2/2 anonim ***** válasza:
A kávé éhségcsökkentő is,sok diétába olvastam hogy inni kell kávét.Én is kávéztam mikor fogyóztam,én is tejjel ittam szintén update módszert alkalmazva.Nem gátol a fogyásban,sőt ha éhes voltam és megittam egy kávét,elmúlt az éhségem.Én is sokat megittam 1 nap,nem kell róla leszoknod.Amúgy is olyan édességhelyettesítő féle.:-)
2008. okt. 13. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!