1200 kalória jó napi 2 óra mozgás mellett?
Jah meg még a 19:45-ös vagyk.
Nagyon jó amiket sportolsz! Mind a kettő intenzív és megfelelően átmozgat :)
Mind a box-ban mind az aerobikban használnod kell szinte az összes izmodat. :)
15/L
Köszönöm nagyon szépen a válaszokat
Én nemis 4 kakaóscsigára gondoltam xDDD Minden amit eszek friss kell legyen és kizárólag gyümölcs, zöldség, sovány hús és yoghurt kicsi mennyiségben. Péksüteményekről szó sem lehet !
Most olvasgatva viszont a válaszokat jutottam egy követketkeztetésre: és arra, hogy én az 1500-al próbálkoznék. És az okok a következők:
- előszőr is én nagyon sok kalóriával voltam megszokva ( 3000-3500 naponta , húú ez sok volt )
- másodszor is én még kell tanuljak, most vannak a felmérési időszakok is, projekteket is kell csinálni , stb.
- harmadszor pedig nem szeretnék visszahizni és nemis szeretném , hogy valamilyen hiány lépjen fel a kis kalóriamennyiség és az intenziv mozgás miatt
- negyedjére pedig szerintem 1500 kalória egy betartható mennyiség, 1200 olykor szédülésekkel és rosszkedvvel járhatna :-D SZeRINTEM ! :-)
Szóljatok, ha valamit rosszul irtam vagy ha egyéb hozzászólásotok van ! És köszönöm az eddigieket is, nagyon hasznosak voltak !
Még mindíg a 19:45-ös vagyk
Vizsga időszakba fogyasz nyugott szivvel egy kevés édességet. Hiába vagy szép ha közben puta vagy :)
Legjobb a szőlőcukor. Nem hizlal (nagyon) de felpörgeti az agyadat. A másik ilyen a fekete (keserű) csoki. Minnél nagyobb a kakaó tartalma annál jobb (és keserűbb...).
Ha tudsz akkor mozgás közben igyál L-carnitines italat. De csak közben! Segíti s a zsírok lebomlását. Ezért nem szabad mozgáson kívül fogysztani :) Úgyani szétbontja a tápanygot így az könnyebben tud beépülni, ha viszont közben iszod akkor elősegíti hogy kiürüljenek belőled. :)
A másik amit lehetőleg ne csinálj: ne egyél rögtön a sportolás után. Itt is ugyan az az ok mint az L-carnitinnél. Illetve még az, hogy ilyenkor felpörgött állapotban vagy és a zsírok, szénhidrátok meg a többi könnyebben tud eljutni a végállomásához. (vagyis a pocikádra, a csípődre és a combodra...)
Hmmm. gondolom eléggé sokan le fogna hurrogni de azért mondom. Táplálék kiegészítő. Ezt csak úgy használd, hogy a szüleid is tudnak róla! És csak fehérjéset! És csak akkor ha mozogsz! Lehetőleg mozgás után. A márkája sem mindegy. Ebben inkább kérd ki szaember véleményét, vagy kattan rá egy olyan oldarra ahol ilyeneket olvashatsz. Vagy ha nincs más akkor itt vagyok én :) De a szüleidet mindenképpen avasd be! (mondjuk az ára is eléggé borsos dud lenni...)
Ha valami ilyan okosság eszembe jut akkor azt még közlöm :) :D
Azért ha az ember szüleinek saját edző terme van akkor eléggé sok minden ragad rá... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!