Ezzel lehet fogyni? Többi lentebb
Szeretnék fogyni. Már sok tornat kipróbáltam de egyik sem sikerült, nem fogytam le.(lehet rosszul csináltam valamit.
13 éves lány vagyok 157 cm és 49 kg.
Remélem tudtok segíteni.
Normális válszokat ha lehet. Köszi:)
Én is tudom hogy nem vagyok kövér vagyis az alakom jó de van rajtam felesleges zsír. Azt szeretném eltüntetni ha lehet. Ha kell küldök képet. A hasamon a csípőmön a combomon van zsír.
Köszönöm a gyors választ:)
A fenekemen is van zsír
(Elfelejtettem mondani)
Ez itt egy nagyon hasznos olvasnivaló:
Túl alacsony testzsírszázalék mellett elmaradhat a menzesz, neked különösen kell erre figyelned, mivel még fejlődik a tested.
Csak tornával nem igazán lehet fogyni, nagyobbrészt az étrenden múlik. Az egészséges étrend, életkorodnak, aktivitásodnak és súlyodnak megfelelő kalóriamennyiség nagyon fontos, ezt azért írom, nehogy valamilyen eszement fogyókúrába kezdj és csontsoványra fogyj.
Ha megfelelő a mikro- és makrotápanyag-beviteled (fehérje, zsír, szénhidrát, vitaminok, nyomelemek), és egészséges vagy, a súlyod beáll egy egészséges szintre, és onnan nehezen mozdul ki akkor is, ha kicsit többet vagy kevesebbet eszel.
Én annyit javaslok, hogy elsősorban egyél mindenféle zöldséget, gyümölcsöt, mindenféle húst, májat, tojást, és a szükséges mértékben egészítsd ki gabonaélékkel és tejtermékekkel. A közhiedelmekkel ellentétben zsírokra is szükség van, bármi jó, ami nem étolaj vagy margarin, a csökkentett zsírtartalmú bolti élelmiszereket jobb, ha elkerülöd. Cukros nasikat, kekszeket, gabonapelyheket, péksütiket, chipset ne egyél minden nap, és akkor is csak keveset, üdítők, gyümölcslevek helyett a mentes ásványvizet ajánlom.
És itt a jó idő, menj ki minél többet a szabadba, napi 15 perc napozás nagyon jó hatással van az egészségre.
Köszönöm a választ.
Még nem menstruálok. De ha elkezdek mozogni (futásra gondolok vagy biciklizésre, mivel falun lakok és nagy a kerünk) és úgy étkezni ahogy mondtad, ugye az nem
Bocsánat véletlenül megnyomtam a küldés gombot.
Na tehát. Az ugye nem befolyásolja a menstruációm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!