Szerintetek nagyon gáz, tragikus, hogy 2015 szeptembere óta ennyit híztam?
Megtaláltam a régi fogyókúrás naplómat, ami akkor is csak 2 hétig tartott, és feladtam az egészet.
Mellre (hátra) 10 cm plusz,
Derékra 5 cm
Hasra 5 cm
Fenékra 10 (ezt egyáltalán nem érzékeltem, alma alkatom van)
Kg-ban nem tudom, de + 5 simán van. Most lehetek olyan 70 kg (170-175 cm)
A legszomorúbb, hogy rosszul is érzem magam a bőrömben. A sok hülye zabálástól híztam ennyit sajnos... Hogyan változtassak, miben találjak motivációt? Kérlek, segítsetek.
Köszönöm
19L
2-es vagyok.
Azt is külön be tudod állítani te magad, hogy miből mennyi, de vannak asszem "beépített" fogyókúrás beállítások ezekre is.
A lényeg, hogy muszáj egy digitális mérleget beszerezned és tényleg mindent grammra mérni. Hidd el, jó módszer, hatásos és eredményes, azzal fogytam-fogyok én is. Sok sikert!
1500 kcal,
68 g fehérje, 250 g szénhidrát, 60 g zsír
Ez vajon jó?
Hát kérlek, meghalt szülő-stressz, munkahelyi stressz , lustaság:
2013: 55 kiló (megjegyzem, 2005-2011 közt 48-50 közt mozogtam)
2014: 65 kg
2015: 65 kg BUMM? beütött minden.
2016. 02: 83 kg
Jelenleg: 2017.01: 74 kg (októbertől sportolok naponta, december elejétől tartom be az étkezést is rendesen :D)
Szóval, az az 5 kiló nem olyan súlyos. DE, ha rosszul érzed magad, mozogj.
Mozogni nagyon jó! Önbizalom boost önmagában is + ahogy formálódik a tested, az is sokat segít!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!