Ez hatasos dieta lenne?
Figyelt kérdés
Leakarok fogyni kb 10kilot mert 172cm vagyok es 73kilo:S:S:( azt ugy akarnam elerni h suliba is viszek valami konnyu kajat pl rizs kis kukoricaval meg sargarepaval megfozve...este 6utan nem kajolok...mozgok is mondjuk felulesek naponta fel ora...csak nagyon ritkan eszek 1szelet kenyeret a csokit azt kizarom es ugy az eddeseget is....es nemtudom lehetne e enni tejberizst de persze cukor nelkul!...jah a sot is mellozom...meg gyumolcsokot eszem plusszba:D koszi a valaszokat es bocsii a hibakert...szerintetek ez a "dieta" bevalhat ha mondjuk ezt csinalom 3hetig vagy 1honapig????2008. okt. 8. 15:15
1/4 anonim válasza:
Hatásos lehet, de 3 hét alatt nem fogsz lefogyni 10 kilót, legalább 3 hónap kell hozzá.
2/4 anonim válasza:
hát én ehhez nem értek, de szerintem a rizs és a kenyér az hízlal. szerintem inkább zöldséget és gyümölcsöt egyél, meg halat. és mindig keveset, de inkább többször. az nem jó, ha ritkán, de nagyon sokat eszel. :) sok sikert a fogyáshoz!
3/4 anonim válasza:
2. válaszadó vagyok. felülések mellett, ha teheted, mozogj többet, például ússz, vagy fuss, esetleg járj konditerembe, az még hangulatos is egy baráttal együtt. :)
4/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem, jobban járnál, ha elkezdenéd a Norbi Update-et. Ott leírja, hogy mit mikor ehetsz, tehát ezzel nem is lenne gondod. Nekem bevált, nagyon hatásos, most is csinálom, és már mozogni is elkezdtem. Szerintem, vedd meg a nagy ezüst könyvét, abban vannak az alapok és minden, amire szükséged van. Szerintem, ez lenne a legeslegjobb és legegyszerűbb megoldás.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!