4 nap alatt 2 kiló hízás - lehetséges?
2 hónapja sportolok és átálltam egészségesebb étkezésre, eddig leadtam 5 kilót.
Az elmúlt 4 napban többet ettem, azonban minden nap edzettem is 1-1,5 órát.
A tegnapi nap volt nagyon húzós, önmagamhoz képest vacsorára elég sokat ettem (a vacsi diétás volt, azonban megettem bejgliből és mézeskalácsból is vagy 5-6 darabot).
Ma reggel 1,5 óra edzéssel indítottam, ebből 1 óra kardió, a többi erősítés. Utána ettem halat salátával, meg néhány kisebb mézeskalácsot kávéval.
Lehetséges, hogy így is híztam a napokban 4 kilót?? Vagy ez csak átmeneti?
Ne aggódj ez csak víz + salakanyag pár nap és visszaáll, ha te is visszaállsz az eredeti étrendre.
Én is így jártam. 2,5 kgval mutat többet a mérleg, a hasam mint egy hordó. Tele vagyok. De ez csak víz + a hasam megfogta a mák szóval rendesen wc-n sem voltam már 2 napja....
Én centivel ellenőrzöm magam. Az valtozatlan a hasam kivételével, amit nem is csodálok a puffadás miatt. :D
A maradék bejglit már betettem a fagyasztóba a romlandó sütiket szétosztottam a családban. Holnap visszatérek a megszokott étrendhez és szilveszterig tartom megint. Addigra visszaáll. Szerencsére szilveszterkor nem csapunk nagy hűhót szóval nagy zabálás már nem lesz. Max csak egy-két szem szaloncukor lesz a bűnöm. De januárban lesz a születésnapom szóval most a torta evésre "gyúrok" hogy ne legyen bűntudatom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!