12/30 anonim válasza:
Mikor értik már meg az emberek, hogy a súly nem mérvadó? Lehetnél 80 kg is, ha izmos lennél...
13/30 anonim válasza:
Szerintem nem vagy több 53-nál, kicsit vékony vagy, de még (elég) egészségesnek tűnsz.
15/30 A kérdező kommentje:
67-68 vagyok egyébként :) Szerintem ez elég soknak tűnik hangzásra, kíváncsi voltam mennyinek tűnök.
De elnézést mindenkitől aki ezt magamutogatásnak érezte. Nem annak szántam.
2016. dec. 21. 08:37
16/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos vagy, akárhány kiló is vagy.
18/30 anonim válasza:
És még simán csuklóból hazudsz is egy ilyen bődületesen egyértelmű magamutogatással kapcsolatban.
20/30 anonim válasza:
Egy topot azért felvehettél volna, mert így csak tipikusan "megmutatom mim van" kislánykép kategóriába kerültél, kb 55 kg körül lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!