A mirelit pizza nem is hizlal? :O
Figyelt kérdés
1db 355grammos pizzába van 700kcal és 69 ch és bőven jól lehet vele lakni :D Ha nem is tápanyagokba dús de 1 nap 2 is beleférne akár ahogy elnézem :D2016. dec. 14. 17:21
11/26 A kérdező kommentje:
csak 1-2 kilót kell leadnom :D
2016. dec. 14. 21:43
12/26 A kérdező kommentje:
Megettem 1 pizzát ma meg egy bagettet az úgy belefér nem ? :D
2016. dec. 14. 22:29
13/26 Lipton. válasza:
Persze, egyed csak, tele van tápanyagokkal! ;)
14/26 A kérdező kommentje:
Tudom ,hogy nincs tele engem nem is az érdekel :D Ha elolvastad volna a kérdést normálisan és értelmeznéd a szavak jelentését valószínűleg rájönnél ;)
2016. dec. 14. 23:27
15/26 Lipton. válasza:
Akkor viszont nem értem, hogy minek raktad ki a kérdést, ha te már úgyis tudod rá a választ, és már magadban eldöntötted. :D
16/26 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok mások véleményére :D De nem arra hogy egészséges e vagy sem hanem ha valaki fogyni akar miért ne ehetne finom dolgokat :D
2016. dec. 15. 01:21
17/26 Lipton. válasza:
Ez igaz, de akkor mért nem veszed meg pizzeriaból, az finomabb. :D
18/26 A kérdező kommentje:
Finomabb az biztos de ott már más szitu a kcal :D
2016. dec. 15. 10:03
19/26 anonim válasza:
"ha valaki fogyni akar miért ne ehetne finom dolgokat "
Szerintem soha nem mondott senki olyat.
20/26 anonim válasza:
Mindig jókat eszem fogyáskor is s valóban nem írta senki, hogy siváran kéne enni.
De a mirelit pizza tudtommal a legrosszabb dolgok közé tartozik, ami az élvezeteket illeti, már összehasonlítva az igazi megfelelőjével... Alig ettem életemben pizzát, de kevés pizzériában jártam, ahol jó volt a pizza, a mirelitre gondolni se merek, milyen.
Sokkal jobb ételeket ehetnél, de hát te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!