Hogyan fogyjak még egy kicsit?
Szerintem már nem kellene fogynod, a feneked és a combod lehet az izmoktól is nagyobb, az nem baj, bár a sok fogyás után nem tudom, mennyire vagy feszes.
A súlyod szerintem jó, főleg, ha még izmos is vagy. Nagyon szépen lefogytál, feleakkora vagy, mint régen, büszke lehetsz rá. Egyél változatosan, néha egy kis friss gyümölcs vagy dióféle is beleférne szerintem. Én a súlytartásra koncentrálnék, talán még valamivel több kalória is beleférne, ha sokat edzel. A makrókra figyelj oda.
Hát gratulálok! Ez hatalmas teljesítmény.
Szerintem ne egyszer egyél ,hanem mindenképpen reggelizz és hanyagold a rántott dolgokat. Én sem reggeliztem nagyon sokáig, de megerőltettem magam, pár nap és annyira meg szokod, hogy el sem tudod képzelni reggeli nélkül a napod. Ez tényleg nagyon fontos. Próbáld meg.
Ismerős, én is csak éhes (s enervált) leszek a reggelitől, gyerekkoromban éveken át utáltam, azóta hanyagolom és így jó, délutánig jóllakott vagyok. Vannak ilyen emberek. Halgass a testedre, ha rossz neki a reggeli, ne reggelizz.
A napi egy evés kevés nőnek jön be (eleve az időszakos böjttel is ez a helyzet), de persze vannak kivételek.
Viszont megfelelően kell enned. Nem tudom, mennyit eszel, de rizsből és csirkemellből elég kevesen tudnak 1500-2000 kcalt enni egy ültő helyben, márpedig annyi azért kell, ha nem is fogyáskor, de súlytartáskor.
Lehet, hogy keveset eszel s az kavar be, misztikus, koplaláskor az ember ugyebár fogyni szokott, de hallottam már olyan esetekről, amikor a szervezet erősen behúzza a vészféket.
A másik, hogy nem látlak, nem tudom, mennyi felesleged lehet még... A számokból ez nem derül ki. Lehet, hogy a szervezeted már nagyon ragaszkodik a megmaradt zsírhoz s inkább anyagcserét lassít, csak ne fogyj el, nem biztos, hogy az ő elképzelése az ideális zsírmennyiségről egybevág a tieddel... S ha 100 ember tartja nagynak a combod, az sem jelenti azt, hogy valóban fogyni kéne. Bizonytalanság esetén testzsírszázalékot mérnék, az objektívebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!