Melyik az a fitness dvd, amit annak ajánlanátok, aki most kezdi el a tornát?
Nekem ez volt a legelső, és amikor én hosszú kihagyás után újra kezdtem a tornát akkor is kezdésnek Bíró Ica első kazettája/dvd-je vált be. Tényleg hatékony. Itt le is töltheted:
Cindy Crawford Workout-fogytam is vele..de akkor jo amikor kezdo vagy marmint a fogyokuraba...szepen egeti a zsirt foleg ha bebugyolalod magad Foliaval , tudod hogy melyikre gondolok??? Ugye??? :)
Van egy masik videoja is ..a Cindy Crawfors -Fitness ABC..ezt kombinalhatod az elozovel...De hidd el Tornazd le amit belinkeltem + tekerd be magad foliaval...azzal amivel az eteleket szoktak...xd nyaron...es ugy fogsz fogyni mint a kis angyal...Reggelizz ebedelj rendesen ne sokat esszeruen tudd miket kell enni ezt gondolom nem kell leirni 0 edesseg 0 udioto ..ezeket tudod...Es miutan letornaztad az idod..utana csak joghurt puffasztott rizs gyumolcs zoldseg semmi mas ::):) Oh es sok viz + ha akarod zold tea...megnyugtat engem a zols tea amugy mindenkire maskepp hat :):))::) En lefogytam vele mielott vki lehulyezne :):)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!