Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A híg széklet normális diéta...

A híg széklet normális diéta esetén?

Figyelt kérdés

Pár napja kezdtem diétázni és azóta csak híg székletem van naponta 2-3x. Az étrendem reggelire zabkása fehérjével, napközben 3-4x csirkemell zöldségekkel, nasinak valami citrusféle(pomelo, narancs) esetleg egy fehérje shake és 9 óra körül saláta tonhallal.

Ez normális vagy esetleg valami változtatás kell az étrendembe?

2016. nov. 28. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem akkor szokott lenni, mikor:

1.)rossz ételpárosítás

2.)összevissza eszek egymás után

3.)sok más

De ez a 2közül nem lehet neked valamelyik?

Vagy hogy a szervezeted nem bírja feldolgozni valamelyik ételt?

2016. nov. 28. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Lehet a sok zöldségtől, gyümölcstől, a fehérje shaketől és a tonhaltól. Ez így egyszerre túl sok volt az emésztőrendszerednek. Mármint nem mennyiségre sok. Nehogy félreértsd. Csak ezek pont olyanok, amik vagy nehezebben emészthetők (zöldség) vagy eleve lágyítják (pl. tonhal).

Nekem önmagában a sok zöldségtől is túl lágy lesz.

2016. nov. 28. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Tobb rostot egyel, ha enyhén laktóz érzékeny vagy akkor a fehérjéből is lehet, nekem is szokott pedig alapvetően nem vagyok az.
2016. nov. 28. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha most álltál át, előtte meg kenyér ment péksütivel, akkor talán lehet normális testi reakció, de nem valószínű. Esetleg a fehérje keverhet be az arra érzékenyeknél, de ez csak úgy derülhetne ki ha a régi kajád mellé próbáltad volna hozzátenni a fehérjét, úgy csak 1 változós a történet, így meg...

Hasonló étrendem van (leszámítva a gyümölcsöket), ha székletben változást érzek az mindig valamilyen vírusnak a jele, amit egyébként többször benyalsz mint azt gondolnád.

A helyedben folytatnám a diétát, esetleg jobban figyelnék arra hogy gyümölcs éhgyomorra menjen, ha folytatódik a híg széklet akkor a fehérjeturmixikat venném ki és nézném meg úgy a dolgot.

2016. nov. 28. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
3: pont a sok rosttól lehet :)
2016. nov. 28. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem normális. De lehet, hogy bekavar a hirtelen váltás a táplálkozásodban, egy ideig kevésbé vészes, hosszabb távon már nagyon nem okés.

Nekem soha nincs ilyen, drasztikus váltásoknál sem. Ettem én már sokféleképpen (épp csak zsír-, rost- és kalóriaszegényen nem, de a többi tényező alaposan hullámzott), de mindig OK voltam e téren. Bár lehet, hogy ez nálam egyéni dolog.

2016. nov. 28. 14:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

Előtte ettem én mindent össze vissza teljesen helytelenül szóval reménykedem pár nap és helyre áll a dolog. A fehérje nem hiszem ,hogy probléma lenne mivel korábban használtam rendszeresen és nem volt semmi probléma.

2016. nov. 28. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha lazább, az nem feltétlenül baj, de napi 2-3x az szerintem már nem jó. Milyen zöldségeket eszel? Esetleg kipróbálhatnád a sütőtököt, főtt répát, karalábét, ezeknek kicsit nagyobb a keményítőtartalma. Zsiradékbevitellel hogy állsz? Az is kellene, főleg a fehérje mellé.
2016. nov. 28. 20:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Hagyma, paradicsom, répa épp ami van azzal sütöm össze. Most vettem zöldség keveréket amiben minden féle van.

Ma kezdtem kókusz zsírral sütni az elég vagy esetleg kéne még más forrásból zsírt fogyasztanom?

2016. nov. 28. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!