Van itt olyan aki tud fogyasban segiteni? Elsosorban lanyok tanacsat kernem de olyanet akivel lehet a kapcsolatot irasban tartani rendszeresen es o is fogyna
Mivel most kezdenem el eloszor ezert olyan szemelyt keresnèk
Aki: fogyokurazik
Tisztaban van a dolgokkal
Tud segiteni
Tanacsot adni
Biztatni
Netan van edzesterve
Aki tisztaban van a kaloriaszamlalassal hogy mibol mennyit es mikor lehet enni
(Bunko valaszokat felhasznalokat jelentem)
Én fogyózom. Kalóriaszámolással, és heti 5x megyek edzésre.
Eddig fogytam 12 kilót, de még legalább 20 kilót le kéne adni. Neked mennyi kilótól kéne megszabadulni? és hány éves vagy?
Szia!
Én nem fogyózásnak hívnám, amit csinálok, inkább életmód váltásnak. :)
Régen nagyon rosszul étkeztem (nagy adagok, napi 1 tábla csoki), és semmit se mozogtam. El is híztam, kb 26 kg felesleg jött föl rám.
Azonban elhatároztam, hogy megszabadulok tőle, mert se az egészségemnek nem tesz jót, se nem valami szép látvány (legalábbis én nagyon nem érzem magam jól a bőrömben).
Eddig 12 kg-tól szabadultam meg, még legalább ugyanennyit (ha nem egy kicsit többet) szeretnék még leadni. Néha megingok és stagnálok, de igyekszek betartani a kalória limitet. :) Heti 3x tornázok is itthon, ami nagyon jó érzés, már el se tudnám képzelni nélküle, olyan jól esik.
Én örülnék, ha tudnánk egymást segíteni, nyitott vagyok az ilyenekre, hisz talán tényleg adhatnánk egymásnak ötleteket és biztatást is a nehezebb időszakokban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!