Ez mennyire lehet jó illetve hatásos?
Figyelt kérdés
Kérlek nézzétek meg ezt a honlapot.
Várom a véleményeket,hogy szerintetek,jó-e,illetve jó lehet vajon,hatásos?
Esetleg próbálta már valaki? A tv-ben is reklámozzák.
2010. ápr. 29. 23:15
1/3 anonim válasza:
Itt is megy a duma, hogy ja hát kérem természetesen nem elég ez a csodaszer, meg kell tanulni táplálkozni, egészséges dolgokat enni, mozogni, napi 5-6-szor kicsiket enni stb... Ezeket ha önmagában betartod, lefogysz. Ha nem, akkor meg mindegy mit szedsz. Sajna ez van, de ha sok felesleges pénzed van próbáld ki...
2/3 anonim válasza:
Én már sok mindent kipróbáltam 47kg-ról fel mentem 90-re. Minden csodaszert, tornát kipróbáltam. De semmitartós. Ami be vált, már 2éve naponta 2,szer eszek/11h-17h/ mindent mértékkel és fogytam 21kg-ot. És nem jött vissza semmi. Próbáld ki.
3/3 anonim válasza:
szia, én szedtem egy rövid ideig, de abbahagytam mert enyhe hasmenést csinált, ami nem fért bele a napirendembe. Amúgy hatásos volt. Nem szeretném nagyon részletezni, de az elfogyasztott ételekben lévő zsír egy részét úgy segítette át a szervezetemen, hogy a wc-ből köszönt vissza. Most már nem nagyon vagyok híve a gyógyszereknek, de ha másképp nem megy, akkor próbáld ki, hátha neked jobban beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!