Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel teszitek különlegessé a...

Mivel teszitek különlegessé a zabkását?

Figyelt kérdés
kb. 4 éve eszem minden nap zabkását, szerintem megunhatatlan, imádom. Már rengeteg verziót kipróbáltam, de mindig nyitott vagyok új ötletekre. Légyszíves ne olyanokat írjatok, hogy banánnal, vagy kakaóporral, hanem valami 'extrémebbet', különlegeset. Nem kell alacsony kalóriájúnak lennie.
2016. nov. 3. 16:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mogyorovaj-kulonfele magvak

Cukormentes turo rudit is tettem mar bele , kifejezetten jo ! xd

Probald ki azt is, hogy belefozod az almat/banant + fahejat adsz hozza.

Illetve probald ki a sos zabkasat! En meg nem mertem, de sokan csinaljak mar ugy, hagymat dinsztelsz, ra a zab vizzel, izles szerint fuszerezed megfozod kasanak, bele apritott light mozzarella v. cottage cheese, feltetnek meg pl tukortojas.

2016. nov. 3. 21:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Karamellás-túrós-diós

Cukrot "felolvasztasz",felöntöd tejjel, megvárod amíg felodódik és abban főzöd meg, majd édsített túrót és aprított diót kavarsz bele ha kész.

Esetleg kipróbálhatod mag"tej"ekkel.Mondjuk kókusz tejjel és kókusz reszelékkel

Hirtelen ez jutott eszembe, de így a túrón elgondolkodva eltudnék képzelni egy sós túróson is.Netalán valami fűszeres változatot hozzáillő gyümölccsel/zöldséggel?

2016. nov. 4. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!