Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a combomat áttekerem...

Ha a combomat áttekerem centivel.54,5 cm akkora combra nem gáz szoknyát fölvenni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 07:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A Te életed, miért akarod, hogy mások döntsenek? Miért érdekel mások véleménye?

Ha Te azt akarod, akkor csináld! Vedd fel és legyél benne boldog. Ne érdekeljen más..

2016. nov. 1. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:
54 cm felett tilos, különben jön a tek és helyben kivégez.
2016. nov. 1. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Már ha odatalál.

Olyan combokra húzol szoknyát, amilyenre akarsz. Mondjuk ha úgy nézel ki benne, mint egy kötözött sonka, akkor nem biztos, hogy jó ötlet, de képet nem látunk rólad.

2016. nov. 1. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
De gáz. A fejedre húzd inkább a szoknyát! A centivel meg óvatosan, nehogy legközelebb a nyakadra tekerd!
2016. nov. 1. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem vastagabb a combom,mégis szoktam szoknyát felvenni. Eddig még nem köveztek meg miatta,és azt sem mondták,hogy jujj,de gáz hogy nézek ki. Szerintem 54 az már bőven a vékony kategória.
2016. nov. 1. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkább a derekadra, akkor egy szokny elég és nem néz ki olyan hülyén, mint ha a combodra veszed.
2016. nov. 1. 17:34
 7/7 A kérdező kommentje:
:D jó viccesek vagytok!! De köszönöm!!
2016. nov. 4. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!