Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez normális testsúly?

Ez normális testsúly?

Figyelt kérdés
12 éves, lány, 141 cm, 34-36 kg (változó:D)

2016. okt. 23. 14:11
1 2
 11/15 anonim válasza:
szerintem igen. én 12 évesen 50 valamennyi kiló voltam,szóval....
2016. okt. 26. 17:57
 12/15 anonim válasza:
12/2 éves vagyok, 151 cm magas, és 45 Kg! es mindenki "dagadtnak" csufol, de en vagyok a legjobb sportolo, utoljara mondtak nekem hogy dagadt,[TELLEG NEM VAGYOK AZ!] olyan pofont kapott hogy berepult a kuka moge xD
2016. okt. 26. 20:16
 13/15 anonim válasza:

A tojást és a húst leszámítva ez mind szénhidrát. A tojás a közhiedelemmel ellentétben rosszul hasznosuló fehérjét tartalmaz. A krumplinak kb 20%-a szénhidrát, keményítő és rost formájában, 75%-a víz. A rizsnek 75-80%-a szénhidrát.

A pezt és a nyalókát ne tekintsd ételnek, mert szinte 100% cukor mind, azaz szénhidrát.

Egyél nyugodtan több fehérjét, a csirkecomb az tuti.

Az esti evésről pedig annyit, hogy ha éhes vagy az nem véletlen. Egyél nyugodtan, persze nem kell nagyon sokat, valamint érdemes könnyebb ételeket enni, pl halat, vagy esetleg szárnyasokat, fehérjében gazdag zöldségeket. Esti étkezésnél kerülendő például a tojás, a sertéshús és a hüvelyesek. Egyébként azért mondják hogy este nem szabad enni, mert rosszul alszol. Ez annyiban igaz is, hogy ha az emésztőrendszeredet jól megpakolod valami nehéz élelmiszerrel, mondjuk valamilyen formában sertéshúst, és véletlenül még zsíros is, akkor az bizony arra kényszeríti a szervezetedet, hogy neki most emészteni kell. Amit alvásközben nem lehet. Az eredmény az, hogy nem fogsz sokat aludni, már ha tudsz egyáltalán. Ellenben nézd meg az amerikaiakat. Nekünk magyaroknak az ebéd a fő étkezés, akkor eszünk sokat, sokfélét, a többi csak valamiféle eszegetés. Nekik viszont a vacsora. Milyen érdekes. Persze, nem esznek nehéz kajákat vacsorára, legalábbis nem olyanokat mint mi. Mi zsírosan, csípősen és húsosan eszünk mindent, ha tehetnénk a rántott húsos szendvics is úgy nézne ki hogy két szelet rántott hús között egy harmadik szelet. Szóval vacsorára is lehet kajálni, de értelmesen, nem csak lapátolva befelé, amit éppen kitalálunk, hogy az jó lesz.

2016. okt. 27. 00:08
 14/15 anonim válasza:

Én 13 éves vagyok, 165 cm, és 47 kg.

És nem vagyok legalább 60 kg.

2016. okt. 29. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:

de édi vagy :)

hát én már nem is emlékszem, hogy mikor voltam 34 kiló, de főleg hogy mikor voltam tizenkettő éves... :) :) (ez utóbbit ki tudom számolni persze) :)

szerintem míg be nem töltöd a 16-ot, nincs jelentősége sem a magasságodnak, sem a súlyodnak.

addig ezek "heti" adatok. de tényleg.

ha most a heti állapotod érdekel, akkor vékonka vagy, de lehet, hogy 14 évesen meg 150 centi leszel és 60 kiló, és akkor meg az fog aggasztani, hogy vastagocska vagy...

még annyira képlékeny minden.

legyél egészséges és boldog jelen pillanatban :)

2016. okt. 30. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!