Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi lenne az ideális súlyom?

Mennyi lenne az ideális súlyom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 15,5 éves lány vagyok 171 cm és 80 kg. Nagyon kövér vagyok és le szeretnék fogyni. Hány kgot kéne leadnom h vékony legyek? nem normál hanem vékony

2016. okt. 22. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
40 kg-an már tuti qrva vékony lennél,de miért is nem jó neked egy normális súlyra fogyni? Ne adj isten még egy kicsit formásodni,némi edzéssel, rendes étrenddel?
2016. okt. 22. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
52alatt nagyon vékony. 54-59ig vékony
2016. okt. 22. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Sportolj és keress rá a szálkásító étrendre googleba, kezdésnek kb egy 20astól kéne megszabadulnod, az teljesen normális súly a magasságodhoz, ott már vékony lennél.
2016. okt. 23. 09:29
 4/4 TXCowboy ***** válasza:
Nincs olyan, hogy ideális, egy erős atlétanő testalkattal akár még 80 kg is lehetsz ideálisan, ha megfelelő az izomzatod. Én 120 felett vagyok és nem kövér. :)
2016. okt. 24. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!