Segítség! Hogyan csináljam? :' (
Sziasztok! Nos a gondom az lenne,hogy 1-2hónapom maximum 3hónapom lenne lefogyni 15-20kgt(Nagyon fontos lenne,mert életem pasijával találkozok):(
Abban kérnék segítséget,hogy hogyan lehetne ezt megoldani. Tudom,hogy diéta és mozgás a legjobb..De mégis milyen diéta,és mennyi mozgás,milyen?
15/L
158cm/85kg(tudom baromi sok...)
Köszönöm előre is a válaszokat,tanácsokat.
Ja és nem csak a fiúért csinálnám..magam miatt is nagyon jó lenne,mert így már szörnyű.
Még egyszer köszönöm előre is.
Nem most kellett volna észbe kpni, ráadásul ha leadsz 1-2 hónap alatt 20 kg-t ebből a súlyból, tuti a kórházban kötsz ki.
Sok zöldség, gyümölcs,sok sport, nuku nasi és majd szép lassan elindulsz. De úgy, h ne csináld ki a szervezeted nem fogsz tudni ilyen hamar ennyit leadni. Inkább készítsd fel a srácot rá, hogy nem 40 kg vagy vasággyal...
Persze mondtam neki,hogy nem vagyok egy kis darab lány úgy hogy jobb ha felkészül lelkileg.
Na meg eddig is próbálkoztam:S Előző nyáron sikerül kevesebb mint 3hónap alatt 15kgtól megszabadulnom és most is ezt kéne.
A választ köszönöm szépen, általában itthon szoktam lépcsőzni,leg magict használni,felüléseket csinálni...néha futni.
ezek beválhatnak?
De igazából az nem állt sok dologból:S Reggeltől-esting kint voltam és nem igazán ettem semmit...csak egyszer étkeztem a nap, és végig sétáltam.
Suli miatt most nem nagyon menne de próbálkozom.
Azért köszi.
Szerintem ez egészségesen lehetetlen, hiszen normális esetben egy hét alatt fogyhatsz 1-1,5 kg-ot.
Sokan meg fognak kövezni, de ennyi idő alatt csak a 90 napos diétáról hallottam, hogy sokat lehet fogyni, de nem állítanám, hogy ez egészséges. Sőt! Én is le szeretnék fogyni kb. egy 10-est, de mégsem fogtam bele ebbe a diétába, mert azt hallottam hogy a duplája jön vissza. Szóval, kérdezd meg az orvost, hogy ő mit ajánl.
Egyébként szerintem normális étkezéssel (= napi 5x keveset, nasik,cukrok,cukros üdítők kerülése, sok zöldség és gyümölcs. A napi 5 étkezésből a reggeli és az ebéd bőségesebb, normál adag, a többi light-os (egy - egy joghurt vagy gyümölcs, zöldség) és sok folyadék)
és mozgással lehet úgy lefogyni, hogy ne jöjjön vissza. Persze ez nem 3 hónap alatt fog megtörténni. (Életmódváltás kell)
Ha nem eszel, azzal nem fogysz, mert a szervezeted hirtelen a zsírt kezdi raktározni, s izomból fogysz.
Mozogj sokat a találkozásig, tegyél meg mindent, ami ésszerű, s küldj neki fényképet, hogy tudja, hogy mire számíthat. Ha az érkezésére sikerül véknyabb lenned, az csak bónusz.
Sok sikert!
Nem jött vissza azóta, akkor sokkal több voltam majdnem 100kg(tudom...szörnyű) aztán utána lement 15kg,aztán megint fogytam 10kgt az jött most vissza. De az sem hipp-hopp! Mostanában híztam meg ennyire sajnos megint:S pedig nagyon jó úton haladtam.
A válaszokat köszönöm és megfogadom az összes tanácsot:) Ma pl. fél4től eddig kint voltam, és nem is ettem semmit úgy.Megjegyzem éhes sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!