Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség! Hogyan csináljam? :' (

Segítség! Hogyan csináljam? :' (

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nos a gondom az lenne,hogy 1-2hónapom maximum 3hónapom lenne lefogyni 15-20kgt(Nagyon fontos lenne,mert életem pasijával találkozok):(

Abban kérnék segítséget,hogy hogyan lehetne ezt megoldani. Tudom,hogy diéta és mozgás a legjobb..De mégis milyen diéta,és mennyi mozgás,milyen?

15/L

158cm/85kg(tudom baromi sok...)

Köszönöm előre is a válaszokat,tanácsokat.

2010. ápr. 26. 13:39
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Ja és nem csak a fiúért csinálnám..magam miatt is nagyon jó lenne,mert így már szörnyű.

Még egyszer köszönöm előre is.

2010. ápr. 26. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem most kellett volna észbe kpni, ráadásul ha leadsz 1-2 hónap alatt 20 kg-t ebből a súlyból, tuti a kórházban kötsz ki.

Sok zöldség, gyümölcs,sok sport, nuku nasi és majd szép lassan elindulsz. De úgy, h ne csináld ki a szervezeted nem fogsz tudni ilyen hamar ennyit leadni. Inkább készítsd fel a srácot rá, hogy nem 40 kg vagy vasággyal...

2010. ápr. 26. 13:45
 3/11 A kérdező kommentje:

Persze mondtam neki,hogy nem vagyok egy kis darab lány úgy hogy jobb ha felkészül lelkileg.

Na meg eddig is próbálkoztam:S Előző nyáron sikerül kevesebb mint 3hónap alatt 15kgtól megszabadulnom és most is ezt kéne.

A választ köszönöm szépen, általában itthon szoktam lépcsőzni,leg magict használni,felüléseket csinálni...néha futni.

ezek beválhatnak?

2010. ápr. 26. 13:53
 4/11 anonim ***** válasza:
ha múlt nyáron sikerült 3 hónap alatt lefogynod 15kgt-t, akkor minek kérdezed meg hogy hogyan csináld??? például ugyanazt mint akkor...
2010. ápr. 26. 14:03
 5/11 A kérdező kommentje:

De igazából az nem állt sok dologból:S Reggeltől-esting kint voltam és nem igazán ettem semmit...csak egyszer étkeztem a nap, és végig sétáltam.

Suli miatt most nem nagyon menne de próbálkozom.

Azért köszi.

2010. ápr. 26. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
ha megint olyan hülyeséget csinálsz mint tavaly, ismét visszahízod... jó neked ez a jojó játék?
2010. ápr. 26. 14:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egészségesen lehetetlen, hiszen normális esetben egy hét alatt fogyhatsz 1-1,5 kg-ot.

Sokan meg fognak kövezni, de ennyi idő alatt csak a 90 napos diétáról hallottam, hogy sokat lehet fogyni, de nem állítanám, hogy ez egészséges. Sőt! Én is le szeretnék fogyni kb. egy 10-est, de mégsem fogtam bele ebbe a diétába, mert azt hallottam hogy a duplája jön vissza. Szóval, kérdezd meg az orvost, hogy ő mit ajánl.

Egyébként szerintem normális étkezéssel (= napi 5x keveset, nasik,cukrok,cukros üdítők kerülése, sok zöldség és gyümölcs. A napi 5 étkezésből a reggeli és az ebéd bőségesebb, normál adag, a többi light-os (egy - egy joghurt vagy gyümölcs, zöldség) és sok folyadék)

és mozgással lehet úgy lefogyni, hogy ne jöjjön vissza. Persze ez nem 3 hónap alatt fog megtörténni. (Életmódváltás kell)

Ha nem eszel, azzal nem fogysz, mert a szervezeted hirtelen a zsírt kezdi raktározni, s izomból fogysz.

Mozogj sokat a találkozásig, tegyél meg mindent, ami ésszerű, s küldj neki fényképet, hogy tudja, hogy mire számíthat. Ha az érkezésére sikerül véknyabb lenned, az csak bónusz.

Sok sikert!

2010. ápr. 26. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:
És ha megint visszahízod (mint múlt nyár óta), akkor életed pasija dobni fog?
2010. ápr. 26. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez egyébként nem mindenkire igaz, hogy a 90 napos diéta után a duplája jön vissza. Nekem egy gramm se jött vissza! Három éve csináltam és azóta semmi nem jött vissza. Persze ha mértéktelenül zabálni kezd utána az ember akkor visszajönnek a kilók, de ha megtartod egy darabig a rendszeres gyümölcsevést akkor ez a diéta nagyon beválik. Az legfontosabb, hogy hinni kell benne, hogy le tud fogyni az ember!
2010. ápr. 26. 16:42
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem jött vissza azóta, akkor sokkal több voltam majdnem 100kg(tudom...szörnyű) aztán utána lement 15kg,aztán megint fogytam 10kgt az jött most vissza. De az sem hipp-hopp! Mostanában híztam meg ennyire sajnos megint:S pedig nagyon jó úton haladtam.

A válaszokat köszönöm és megfogadom az összes tanácsot:) Ma pl. fél4től eddig kint voltam, és nem is ettem semmit úgy.Megjegyzem éhes sem vagyok.

2010. ápr. 26. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!