Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy meggyógyuljak?

Mit tegyek hogy meggyógyuljak?

Figyelt kérdés

Én 2015 tavaszán 60 kilosan kezdtem el fogyókúrázni mert szerintem kövér voltam. Gyorsan akartam fogyni ezért sokat koplaltam. Később ràjöttem ez nem jó, utána olvastam az életmód vàltàsnak. Teljes kiőrlesü kenyeret eszem és próbálok egészségesen enni. Sok mindent megvontam magamtól és ez még most is így van. Beszéltem pszichológussal is és ő azt mondta hogy önbizalom hianyom van. Félek hogy ha eszek elhizok. .otthon szoktam tornázni is. Mindenki szerint már csúnya sovány vagyok és hogy mértékkel lehet enni mindent. Én félek mégis. Mára már 50-51 kilós vagyok és szerintem nagy a hasam pedig mások szerint egyáltalán nem. Ha hizok akkor vajon mindenhova hizok? Mert a melleim is lefogytak mert sokat futtam régebb s jovolna ha esetleg tudnék oda hízni. Én nem tudom mit tegyek! Azt látom hogy más ha eszik nem hízik én pedig igen. Félek enni mit tegyek? Bűntudatom van ha megeszek valamit.

Köszönöm a választ!

18/L

2016. okt. 19. 08:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Járj szorgalmasan a pszichológushoz!
2016. okt. 19. 09:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudodm mit olvastál életmód váltásról, de szerintem valami nőklapjás hülyeséget... ha ennyire parázol fordítsd meg magadban a dolgot és ne vékony akarj lenni, hanem izmos...

Olvasd el a sárga kapszula című ebookot és kezdj el konditerembe járni... és mielőtt az az idióta gondolat fogalmazódna meg benned, hogy nem akarsz túl izmos lenni, üsdd be googlebe Kiss Virág nevét.. na az az az izmosság amit egy csaj kb elérhet sok éves munkával gyógyszerek/szteroidok nélkül...

2016. okt. 19. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!