Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ízü az amaránt?

Milyen ízü az amaránt?

Figyelt kérdés
Most vettem elöször, vizben föztem és olyan izü, mintha penészes dohos helyen lett volna tárolva. Ez ilyen? Vagy esetleg rossz minöségü? Egyébként dm-es bio....
2016. okt. 14. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem finom az amaránth, bár én fűszeresen, szárított paradicsommal szoktam elkészíteni
2016. okt. 14. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Puffasztott vagy sem?
2016. okt. 14. 18:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem puffasztott. De mint irtam nem tudom nem-e rossz, mivel olyan ize van, mintha beleszagolnánk ilyen dohos pincébe. Ilyennek kell lennie?
2016. okt. 14. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Nem kéne..mióta áll? Hogyan készítetted el?

2016. okt. 14. 19:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Vízben föztem mint a tésztát, csak pici sóval. A zacskót most bontottam meg, kb 3 hete vettem, nem avas hanem dohos ize van. Szerintem veszek máshonnan meg másikat és összehasonlitom. :D
2016. okt. 14. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Rendben:)

Elég ideig főzted?

2016. okt. 14. 20:37
 7/7 anonim válasza:

Többször vettem puffasztott amarántot és többféle gyártótól. Mindig dohos szagú, még most is 4 évvel a kérdés kiírása óta.

Amikor először vettem, és beleszagoltam, egyből ment a tyúkoknak, azt hittem penészes,romlott, mert dohos szagú volt.

2020. júl. 12. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!