Mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Elkezdtem fogyókúrázni nagyon jól haladok már olyan 5 kilót fogytam.Mindenr reggel elmegyek futni és délutánonként úszok és ersze figyelek arra, hogy mit és mennyit eszek. DE sajnos lebetegedtem arcüreg gyulladás. És nagyon sok nap edzés kimaradt olyan 1 hét és attól félek, hogy újból elhízok. Tegnap délután elmentem futni nagyo ntettszett és nagyon jó volt újra csinálni. Úgy terveztem, hogy ma reggel is megyek de nem mert rohadtul zuhog az eső és valahogy otthoni erősítést nincs kedvem csinálni és az a gond, hogy nincs kedvem . És ezt nem értem régebben mindig volt igen csináljuk igen, de most meg mintha vagy fáradtabb vagyok vagy nem tudom. Lécci segítsetek.

2016. okt. 12. 08:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezért jó edző terembe járni, ott nincs olyan, mint otthon, hogy most nincs kedvem majd később... ha már elmész, akkor le is edzel... az otthoni edzegetés a legtöbb embernek nem működik hosszútávon...
2016. okt. 12. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Abba gondolj bele, amikor kerékpáros futár voltam és igazi fos időben kellett dolgoznom (3 fok,egész napos eső,szél)! 8-kor kezdtem, 9-kor csattogó fogakkal estem be a mekibe, forró teáért. Aztán nyomtam tovább du. 4-ig...
2016. okt. 12. 09:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Kiestél a ritmusból. Nem baj, majd visszarázódsz. Meggyógyultál már teljesen?

Antibiotikumot szedtél? Ha igen, remélem, nem felejtetted el, hogy probiotikumokkal helyreállítsd a bélflórádat. A fogyás és közérzet szempontjából is lényeges.

2016. okt. 12. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!