Régebben sajnos koplalással leadtam 6 kgt. Mivel utána nem nagyon tudtam tartani magam, visszaszedtem nagyon rövid idő alatt.Most egészséges étkezéssel adtam le eddig 3 kgt.
Napi keretem 1300kcal de sosem érem el teljesen.
Igazából arra vagyok kiváncsi, hogy szerintetek reális e 163-4cm-hez majd a 46 kg. Most vagyok 49 körül. Félre ne értsétek, nem a súlyom szeretnék fogyni, hanem az alakom miatt. És mielőtt leugatna valaki sportolok heti 4-5 alkalommal 1 órát és mindenhova gyalog közlekedem. Ja és 14/L. A válaszokat előre is köszönöm!
A 46kg kevés egy fejlődő szervezetnek. Ha tini korodban a szervezeted nem kap elég vitamint stb, akkor megáll a növekedésben, fejlődésben. Próbáld meg szeretni, elfogadni a testedet. Mégis mi a különbség a 46 és a 49 kilóközött? Mert látszani nem nagyon fog. Ha meg csak a súlyod számít neked, akkor ne egyél/igyál semmit, mert azonnal nehezebb leszel...
2016. okt. 5. 22:08
2/5 anonim válasza:
Reális, csak elég kevés, én nem szeretnék olyan gyenge izomzatú lenni, hogy csak így jöjjön össze egy még egészséges testzsírszázalék...
Az első jókat írt, ne a kilókat nézd konkrétan, +/-2 kilót bármikor be tudok mutatni neked 2 nap alatt, semmi nem látszik belőle és nem is jelent semmit...
2016. okt. 5. 22:56
3/5 anonim válasza:
Mozogj többet, kerüld a cukros üdítőt, de ne vonj meg semmit magadtól.
2016. okt. 6. 05:53
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ment a zöld kéz! Jöhetnek még
2016. okt. 6. 06:20
5/5 anonim válasza:
Ha már a 20as éveid taposnád ideális lenne az a 46 kiló de mivel még növésben vagy így inkább az az 50 kiló körül lenne a jó. Nem tudom mit értesz egészséges étkezés alatt de pl a zsírokat ne vond meg teljesen, mert sok vitamin csak abban oldódik meg egy "kis felesleg" kell a női hormonjaidnak is az ideális működéshez. Ilyen korban és súllyal meg heti 4-5 alkalom intenzív sporttal kb 1400-1500 kcalt enni kéne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!