Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bébi ételek fogyòkúrában?

Bébi ételek fogyòkúrában?

Figyelt kérdés

188cm vagyok és 76 kg.

7-8 kg-t szeretnék fogyni.

Szerintetek ha 1-1x bébi ételt eszek az jò vagy rossz?

Az ízét nagyon szeretem és el is telít :)

2016. okt. 5. 08:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%

Nem jó. Abban nincs annyi tápanyag, amire neked felnőttként szükséged van.

Ráadásul nem is kell fogynod. Ideális a súlyod a magasságodhoz. Mínusz 8 kg-val egy gebe lennél.

Inkább sportolj, hogy formásabb legyél, ha valami nem tetszik magadon.

2016. okt. 5. 09:14
 2/15 H_Vivien válasza:
Jesszusom, a magasságodhoz még -7-8 kiló? Csodás leszel. A bébiétel nem fogyókúrás kaja, nyilván fogyni fogsz tőle, de nem azért, mert bébiétel, hanem mert nagyon kevés bevitt kalória. Ha abbahagyod, mert eléred a kívánt fogyást, fele idő alatt vissza fogod szedni. A bébiétel is ugyanolyan étel, mint a többi, csak nincs fűszerezve, sózva stb. Ami elég egy 7-8 hónapos kisbabának, az nem elég egy felnőtt embernek. Inkább alakíts ki diétás étrendet és sportolj, ha tartósan akarsz fogyni. A bébiételes diétának semmi értleme.
2016. okt. 5. 09:42
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ehetsz bébiételt de ne úgy fogyaszd mint egy főétkezéses kaját. Tehát, ne ez legyen az ebéded vagy a vacsorád.

Köztes kajának mennyire jó? Mondjuk egy gyümölcsös bébi püré? Belefér a diétába mondjuk édesség gyanánt? Persze csak 1 kis üveggel.. :)

2016. okt. 5. 10:25
 4/15 A kérdező kommentje:

Jàrok edzeni s ott csinàltak egy egészségügyi felmérést ... a hasamon 130% zsír van :D

Ezt akarom lefogyni :)

Én sem ebédnek gondoltam,hanem ha megéheznék 2 evés között ... :)

2016. okt. 5. 10:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Válassz inkább egy magasabb fehérjetartalmú diétát,megfelelő kalóriával,edzéssel. Így éhezni fogsz,kevés eredménnyel,jojó effektussal a bébiétek-diéta után.
2016. okt. 5. 10:53
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

"Jàrok edzeni s ott csinàltak egy egészségügyi felmérést ... a hasamon 130% zsír van"

Ha ezt ők mondták, akkor keress valami másik helyet.

2016. okt. 5. 10:57
 7/15 anonim ***** válasza:

Jaj, és te elhiszel ilyen hülyeségeket???

És mégis milyen módszerrel mérték fel?

Nem kell bedőlni mindennek.

2016. okt. 5. 11:49
 8/15 A kérdező kommentje:

Sajnos nem vagyok szakértő ezért nem tudom hogy hívják azt a gépet.

Mezítlàb kell rà àllni megfogni egy kart ... testvíz,testzsír és csont összetételt mér.

Megmutatja hol mennyi zsír és izom van a testen.

Mindenhol a megengedett hatàron belül volt a zsír,kivéve a hasamon ahol nagyon sok. De ugye ez szabadszemmel is làthatò

2016. okt. 5. 12:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Ilyen magassághoz ilyen súllyal nem lehet rajtad sok zsír.

Felesleges bébiétel vagy más hülye fogyókúrával kínozni magad.

Folytasd a mozgást, figyelj oda az étkezésre és akkor rendben lesz minden.

2016. okt. 5. 12:10
 10/15 anonim ***** válasza:

1-1 bébiétellel nincs semmi gond, az egész napos összbeviteled számít, amiről nem tudunk semmit.

Ne az ilyen százalékoknak higgy, aminek semmi értelme. Ha látod, érzed, hogy hájas vagy, akkor fogyj. Ilyen számokkal lazán lehet rajtad egypár kiló plusz, akár 7-8 is, de akkor elég fejletlen az izomzatod.

2016. okt. 5. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!