Dr. Lenkei termékeit állandóan be akarják tiltani, a legtöbb eleve nincs is engedélyezve, mint gyógyhatású készitmény. általában a szükséges napi adagok sokszorosát (10x-100x) tartalmazza; ez vizben tárolódó vitaminoknál nem akkora gond, mert azt maximum kipisiled, de amik a zsirszövetekben tárolódnak, attól nem tudsz egykönnyen megszabadulni, és vitaminmérgezést kaphatsz. én nem biznék a doktor úr semmilyen vitaminjában.
2008. okt. 3. 13:39
2/13 anonim válasza:
nem tudom mennyire hatásos a Lenkeinek ez a csomagja, de ebben az esetben nem kell vitamin túladagolástól tartanod, mert nincs benne zsírban oldódó vitamin. (persze ha szedsz más vitamin akkor már nem ajánlom, mert akkor túladagolhatod a jódot)
2008. okt. 3. 14:52
3/13 anonim válasza:
Nekem ez a lenkei egyáltalán nem szimpi. Pár hónapja voltunk egyik üzletében anyuékkal (valami ultivitamint vettek) és beszélgettünk az egyik eladó csajjal. Hát két perc alatt kiakasztott. Elkezdett okoskodni apámmal, hogy úgy lehet meghatározni a napi szükséges c-vitamin mennyiséget, hogy minden nap egyel többet veszel be (1000mg tablettáról beszélünk) és amikor a legpuhább a székleted akkor az aznapi az ideális mennyiség. Úgyhogy ő napi 5000mg-ot szed. Na ekkor röhögtem ki. Napi 5000mg, amikor 200mg az ajánéott mennyiség. Jó, jogy kipisiled, de akkor is... Inkább menj el egy Biotech vagy Scietec boltba és ott vegyél. Az szerintem többet használ mint Lenkei dokié. Én mega fat burner-t használtam a Biotech-től de úgy tudom a sima L-Carnitin is remek zsírégető
2008. okt. 3. 16:07
4/13 anonim válasza:
Az előttem hozzászólónak:
Hát elég nagy baj hogy kiröhögtétek :D
"A napi ajánlott 200Mg."
A C- vitamin bevitelének alsó határa legalább 500Mg. Szent-Györgyi Albert naponta legalébb 1000Mg-ot vagyis 1 grammot fogyasztott.
Az 1000Mg-os C-vitamin bevitel teljesen optimális.
És a C vitamint nem lehet túl adagolni!
2008. okt. 3. 18:46
5/13 anonim válasza:
Nem rémlik, hogy írtam volna olyat, hogy túl lehetne adagolni. És én is 1000mg-ot szedek, de mégsem 5000-ret. És itt olvasd el a szükséges mennyiséget. Nem hasraütés szerűen írtam.
itt a link. Én nem tudom, h te honnan szedted az 500mg-ot, de én mindenhol ezt az infót találtam, úgyh előbb utána kéne nézni dolgoknak. És lehet lepontozni!
Vízoldható vitamin lévén nem lehet túladagolni. Sokan szednek viszont úgynevezett "megadózisú" C-vitamint, mondván ettől nem lehet semmi bajuk. Megfigyeléseken alapulva kijelenthető, hogy a tartósan napi 1000 mg feletti C-vitamin bevitel káros lehet. A leggyakoribb tünet ilyenkor a vesekő, de a szövetekben is lerakódhat a C-vitamin kis kristályok formájában.
2008. okt. 3. 19:08
8/13 anonim válasza:
Igen ilyen szennynek is lehet hinni... Én egy könyvben olvastam Cenzurázott egészség a címe. Nem kell a könyvnek sem hinni de én inkább a könyv írójának hiszek mint ezeknek!
2008. okt. 3. 20:23
9/13 anonim válasza:
jah, amit a Lenkei írt. Így már érthető...
2008. okt. 3. 21:00
10/13 anonim válasza:
Akkor mutass akár egy olyan oldalt,ahol bebizonyítják,hogy a c-vitamin vesekövet okoz. Nem fogsz találni. Ez is csak a butítás. Nehogy olyant szedj,amitől nem,vagy csak ritkán leszel beteg. Akkor a gyógyszeripar kikből fog tovább gazdagodni? Amúgy a zsírégetője tényleg jó. És szerintem a vitaminjai is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!