Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez milyen etrend?

Ez milyen etrend?

Figyelt kérdés

Heti 2x1,5 orat sportolok, es naponta sokat setalok. Estenkent pedig 30 perc torna.

R: egy bogre tea, gyumolcs (1 banan vagy alma, nehany mandarin...)

T: 1 reform szendvics, nyers zoldsegekkel

E: suli menza foetel 3/4-e

U: 0%os activia joghurtital

V: mertekkel, valamilyen konnyebb etel (sali, turo, rantotta, zabkasa...)

Ugy 8 kilo minuszt tervezek, decemberig. Min valtoztassak? Vagy jo ez igy?

2016. okt. 1. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A reggeli elég gyenge, ehetnél valami fehérjét is. Reggelire a legjobb választások egyike a zabpehely, de nem mindenki szereti.

Reformszendvics nem tudom mit takar.

Nyugodtan megeheted az egész adag kaját a suliban, nem nagyon szokták elereszteni a mennyiségeket :D

Az joghurtital nagyon harmatos.

Vacsorára nem kell már szénhidrát, ha fogyni szeretnél. Sali, túró, rántotta, sovány húsok mehetnek, de a zabkása már pont nem kell.

Így első ránézésre marha kevés, rossz arányokkal, sok a ch, kevés a fehérje, Uzsonnára a joghurtital nem fog eltelíteni és tápanyaggal sem fog ellátni, éhes leszel és este befalsz.

2016. okt. 1. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Kevésnek tűnik:o
2016. okt. 1. 21:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Tekintve, hogy 57 kilo vagyok (de alacsony is), nincs sok kaloriaigenyem.

Egy tipikus reform szendvics pedig: 2 tk kenyer, korozottel. Melle pedig koktelparadicsom es sargarepa.

De gyakran rakok bele tojast is.

2016. okt. 2. 07:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Az nem rossz, túró jó fehérjeforrás, mellé tojás, sonka mehet bátran.
2016. okt. 2. 07:55
 5/6 anonim ***** válasza:

2vagyok.

Hány cm vagy?

Reformszendvics OK, de uzsira egyél magokat mondjuk, reggelire pedig zabkását/zabpalacsintát gyümölccsel, magvakkal.

2016. okt. 2. 10:41
 6/6 A kérdező kommentje:

160 cm.

Zabkasat reggelire hetvegenkent szoktam enni, neha pedig csinalok zabpelyhes-makos-meggyes reform muffint. De napi szinten biztos nem tudnam megoldani (suliba etelhordoval, oke, de valahogy az furcsa volna nekem).

2016. okt. 2. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!