Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség! Mit tegyek?

Segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

65 kg vagyok és 163 cm. 13 éves/lány. Le szeretnék fogyni de nem tudok mástól segítséget kérni. A combomon és a fenekemen rengeteg a felesleg. A hasamon is és a mellemen is. A kezemen (bicepsz vagy nem tudom hogy kell mondani bocsi :( ) ott is rengeteg, nagyon vadtag. Én annyira szégyellem magam. Segítsetek kérlek! Linkelnétek nekem olyan videókat amik segítenek a fogyásban. Esetleg étrendet. Azt mondják futni kell. De mégis mennyit? És tudom h nem lehet megállapítani előre. De ha nem eszek édességet meg nem iszok cukros italokat és edzek is mennyi idő alatt fogyhatok le?

Tudom nem a gyakori kérdéseken lenne a helyem de én mástól nem tudok degítséget kérni. Kérlek normálisan válaszoljatok. Előre is köszönöm a segítséget! :)

2016. okt. 1. 17:27
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy sokat írtam. A lényeg hogy szeretnék lefogyni. Csak nem tudom mi a leghatásosabb
2016. okt. 1. 21:02
 2/2 anonim válasza:

A futásról olvastam egy nagyon jó módszert, de még nem próbáltam:

[link]

Hallottam már hasonló tippekről, hogy fokozatosan kell kezdeni, időt mérve. Szerintem beválhat.

Az evés mellett az ivásra is oda kell figyelni. 2 liter az amire a szervezetednek szüksége van, de ebbe a 2 literbe csak a víz számít bele.

A combod esetében a biciklizés is jót tehet. A van lehetőséged rá akkor biciklivel menj iskolába, vagy ha nem akkor délután szánj rá időt és biciklizz minél többet. A guggolás is sokat formálhat a fenekeden, combodon. Eben az esetben google a barátod. Írd be hogy fenék, comb formáló torna és válogass kedvedre, amelyik szimpatikus.(Ez így igaz a karodra is. Nem feltétlen kell fekvőtámaszokat csinálnod ahhoz hogy eltűnjön onnan a felesleg.)

Testnevelés órán is legyél aktív, azért ha heti 5 órád van akkor annak érnie kell valamit ha odateszed magad (és olyan a tanárod hogy megmozgat titeket..)

Ha találtál valami hozzád illő tornát, akkor csináld rendszeresen a gyakorlatokat de adj magadnak egy nap pihenőt. Általában a hét végére/elejére szokták rakni (Úgy értem hogy nekem a péntek de ismerek olyat akinek a hétfő. A hétvégét ne válaszd, akkor érsz rá elviekben leginkább tornázni.)

Amennyiben van a közelben és megteheted járj el aerobic edzésekre. Nálunk potom pénzért járhatnak a 18 éven aluliak és nem vagy fiatal hozzá, az én csoportomba jár egy 10 éves kislány is. Az edzőtől pedig kérhetsz személyesen tanácsokat, mert ő azért csak jobban ért hozzá mint pl én.

Az hogy mennyi idő, az egyénfüggő. De átlagosan el lehet mondani hogy akin több felesleg van annak könnyebb leadni azt. Például te könnyebben fogsz leadni a súlyodból mint egy veled egy magas 55 kilós lány aki csak 1-2-vel akar kevesebb lenni.

Ne vedd szentírásnak amit most legépeltem, inkább támpontnak. Olvass utána különféle honlapokon, kérdezz a testnevelő tanárodtól. Én csak tapasztalatok alapján írok.

Sok sikert!

2016. okt. 5. 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!