Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nők! Miért esztek sütit,...

Nők! Miért esztek sütit, csokit ha mindig mondjátok hogy rossz alaktok van? 18/F

Figyelt kérdés
én ezt nem értem a panaszkodást

2016. okt. 1. 09:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
egyszerűen mert szar kedvem van, valami hiányzik, kimerül az akaraterőm, és ezzel kompenzálok. persze egyre könnyebb megtartóztatni magam, de még mindig olykor olykor elcsábulok ,ha nagy a kísértés, vagy magam alatt vagyok.
2016. okt. 1. 12:41
 12/15 anonim válasza:
47%
Akkor én is általánosítanék és visszakérdeznék: ti, 18 éves, rengeteg tapasztalat és életbölcsesség birtokában miért gondoljátok, hogy közötök van ehhez?
2016. okt. 1. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert imádom.
2016. okt. 4. 09:09
 14/15 anonim válasza:
Értem én hogy nehéz a diéta, meg nehéz megállni, de akkor mi értelme van mindig ezt mondani? A
2016. okt. 4. 09:18
 15/15 anonim ***** válasza:
12-es: Ha itt mindig mindenki csak olyan kérdést tenne fel, amihez úgymond "köze van", akkor kb. zéró lenne az aktivitás ezen az oldalon. Csak feltett egy kérdést: nem azért, mert köze van hozzá, hanem azért, mert kíváncsi a válaszra. Ebből a célból jött létre az oldal, és ezért lehet pontozni a válaszokat a hasznosságuk alapján. Na mármost az a tény, hogy itt a felhasználók pontozása alapján a tiéd a leghasznosabb, 100 százalékos válasz (ami nem is válasz, hanem egy értelmetlen visszakérdezés), az elég sokat elárul arról, hogy az oldal használói általában milyen értelmi színvonalat képviselnek, mennyire tudják értelmezni a "kérdés", "válasz", illetve "hasznos" kifejezéseket. Ez a probléma ezzel az oldallal, ezért nincs kedvem használni már.
2016. okt. 4. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!