Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megesz a fene egy nagy hamburg...

Megesz a fene egy nagy hamburgerért, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most lenne időm elmenni venni. Napok óta kívánom, de így estére nem lenne szerencsés. Megtegyem?
2016. szept. 30. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hmm. Azt most én is megennék egyet. Menjünk együtt! :D
2016. szept. 30. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
yolo, egyél
2016. szept. 30. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:

egyszerű, vedd meg, és reggel edd meg, ugye kibírod?

ki kell bírni.

áhhh, úgyis megeszed még ma

2016. szept. 30. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Amondó vagyok, hogy inkábbegy kis étkezéscsalás,minthogy folyton ilyet egyélvagy későbbfalásrohamod legyen.

Jóétvágyat!

2016. szept. 30. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj most mozogni egy hamburgernyit. A FitStar mobil alkalmazásban vannak izzasztó edzések. Azután jóétvágyat:D
2016. szept. 30. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amondó vagyok, hogy inkább te egyed meg a hamburgert, minthogy téged egyen meg a fene.
2016. szept. 30. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Rendszeresen sportolok és diétázom, épp ezért néha muszáj felpörgetni az anyagcserémet. Nem szoktam rendszeresen csalónapot tartani, hogy mondjuk minden héten egyszer, hanem amikor sok idő után (pl 1 hónap) azt érzem, hogy jól esne, akkor igenis eszek valami tiltólistásat. Így egyszer sincs zabarohamom, az anyagcserém is beindul, és nézz oda, nem hízok, mert lemozgom, és mellett egyébként is egészségesen eszek. Egy nap nem tesz tönkre semmit, ahogy nem is javít. :) Egy db hambira nehogy rástresszelj ;)
2016. okt. 1. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!