Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor mikor hízunk és...

Most akkor mikor hízunk és mikor fogyunk? Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Már annyi mindent olvastam az interneten, hogy már nem tudom, hogy mi van.

Hogy van a kcal és a ch összefüggése mert már tényeleg nem értem.

Szóval ugye valaki azt mondja, hogy ha ch-t számolok, akkor nem kell nézni a kcalt, mert ugye a ch raktározódik el zsírba. Na de ha megeszek 5000 kcal-t mondjuk sajtból, vajból, zsírból, olajos magvakból, amiben ugye nagyon minimális a ch, de a kcal-ja nagyon magas. Akkor mi van?

És fordítva? Ha nem lépem túl a napi kcalt-t de a ch-m nagyon magas, ilyen mondjuk 3-400 g ch, akkor hízok?

Vagy ez hogy működik?

2016. szept. 29. 16:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

15# vagyok, ez a kis szösszenet szerintem ide illik:

[link]

2016. szept. 30. 05:32
 22/24 anonim ***** válasza:
49%

Egyékbént:

"Már annyi mindent olvastam az interneten"

Ezt ne csináld, ne olvasgass random baromságot...

Olvasd el a sárga kapszula című ebookot.

Olvasd el Anita bean modern sport táplálkozását.

Ezek jó alapot adnak, az ezekben lévő tudással le tudsz fogyni, sőt álom alakod lehet, de ne ragadj le itt, ezen fellül pedig bővítsd az ismereteidet...

Tanuld meg mi a szénhidrát és mit csinál... ugyan ez a fehérje, zsíok, ásványi anyagok, vitaminok, enzimek, baktériumok stb...

Ne nőklapjában meg blikkben meg itt a sok netes troll közt keresd a választ...

Ha az érdekel 1 anyag mit csinál benned/veled, akkor azt orvosi/tudományos szakkönyvben/publikációban keresd..

Ha meg étrendet akarsz, akkor ne Gipsz Jakab vlogját vagy Koplalok Mónika blogját olvasgasd, hanem olyan emberek írásait, aki úgy néz ki, hogy látod rajta, hogy nem a levegőbe beszél...

2016. szept. 30. 06:15
 23/24 anonim ***** válasza:

Ja és vigyázz mert sok a csaló pénzhajhász...

Norbi, Réka stb... ha valaki egy könyv áránál többet akar a tudásért, annak sosem az a célja, hogy lefogyj, hanem, hogy tejelj...

2016. szept. 30. 06:18
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

19. Nem tudom kinek szol a valaszod, ki akart veled vitat nyitni a a ketogen dietarol?? En annyit irtam, ha a test ugy müködne mint fentebb irta valaki, hogy a ch meg a zsir csak ugy hasznosulas nelkül atmenne rajta, akkor gyakorlatilag a ketozisban elök par het alatt ehen halnanak. Ezen nevetgeltem jo, hogy micsod alapbetö dolgokat nem tudnak emberek. Bar belatom inkabb sirnom kellett volna.

Legyszi fogadd el, hogy 3 makro tapanyag van es mindnek van enerigatartalma. Ezert egy ertelmesen összeallitott etrendben mind a 3-at szamoljak ( plusz meg sz alkoholt ist, ami ugyan nem makrotapanyag ellenben van energiatartalma). Azert nem csak es kizarolag a ch az ellenseg es a zsir a barat ( ahogy Norbi kitalalta), mert gondol bele, ha low carb etkezek, de mellette nap 60 tojast es fel oldal szalonnat, es egy kilo mandulat betolotk, akkor hizni fogok, hiaba nem eszem ch-t. Mivel a sokan az edesseggel, kenyerrel üditökkrl nem birnak az etrendjükben, ezert sokaknak szamit ha csak a ch-t szamoljak. En elöször fogytam vele. Egy idö utan nem, igy pontosan szamolnom kellett. Es a helyzet az hoy mindig lesz olyan akinel mülödik valami dieta. Ettöl meg nem az az egyetlen üdvözitö ut.

Amugy meg azt irtam a 15-ös valaszolo irta le ertelmesen. Es az ahogy nezem sajnos nem te vagy... 🙁

2016. szept. 30. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!