Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok és csak csípőre...

Csalika00 kérdése:

13 éves vagyok és csak csípőre hízok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és csak a combomra és a seggemre hízok. Már kicsit ki is van repedezve a bőr azt valahogy el lehet halványítani? Írtok PLS még ilyen tini tippeket?
2016. szept. 28. 20:02
1 2
 11/16 anonim válasza:
#9: Ez most komoly? :D :D :D
2016. szept. 28. 21:16
 12/16 anonim válasza:
0%
Szia! Az egyik barátnőm rengeteget fogyott úgy, hogy délután három után nem evett.
2016. szept. 28. 21:23
 13/16 anonim válasza:
Ami nagyon egészségtelen. Az egyik unokatesóm meg 14-15 évesen állandóan sanyargatta magát, és fogyózott, de hülyén és koplalással és ez vissza is vetette a növekedését... Egy növésben lévő szervezetnél nagyon kell vigyázni! Az "este 6 után már nem eszek" például nem rossz diéta, de nézz utána, szerintem ez is felnőttek esetében értendő.
2016. szept. 28. 21:27
 14/16 anonim ***** válasza:
13 éves vagy, vagyis serdülsz, csípődnél a csont is szélesedik.
2016. szept. 28. 22:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Én 3 előtt nem eszem, de ettől még sokat... Az összebevitel számít.

Hogy hova hízol, az genetika. Nem igazán lehet rajtad sok felesleg, de a striák már csak ilyenek, megjelennek vékony embereken is, növéstől, izmosodástól, ez biza könnyen megtörténik. Bizonyára semmi gond nincs a súlyoddal (lehet, hogy van picike felesleg, ami rosszul eloszolva nem néz ki ideálisan, nem tudhatom, de semmi vészes), egyszerűen nőttél, nőiesedtél s máris elszakadt a bőröd.

Halványításra nincs tippem, másnak lehet, hogy lesz, vannak szerek s állítólag elhalványodnak idővel, nekem kezdettől fogva halvány volt az összes s amúgysem érdekel, ha van, hát legyen.

2016. szept. 28. 22:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Bizony, valószínűleg szó sincsen hízásról. Egyszerűen alakul a csontozatod, az alakod, most lesz nőiesen széles a csípőd. El ne kezdj most fogyózni! Egyél változatosan napi 4-5-ször és mozogj megfelelően, intenzíven, 13 évesen ez tökéletes megoldás, hogy megalapozd hosszú távra az egészséges és szép testet magadnak!
2016. szept. 29. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!