Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok és csak csípőre...

Csalika00 kérdése:

13 éves vagyok és csak csípőre hízok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és csak a combomra és a seggemre hízok. Már kicsit ki is van repedezve a bőr azt valahogy el lehet halványítani? Írtok PLS még ilyen tini tippeket?
2016. szept. 28. 20:02
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Hát pl ha nem mondok nagy hülyeséget...ne hízz! Ennyi ha nem eszel annyit meg sportolsz mellette akkor gondolom hízni se fogsz és nem lesz ilyen probléma.
2016. szept. 28. 20:08
 2/16 anonim válasza:
71%
Hát a hízásod genetika, meg a hely is, ahova hízol. Persze ha nem áll betegség a háttérben, de ne ez legyen az alapértelmezés. Nem marad más, mint az egészséges étrend, mozgás.
2016. szept. 28. 20:10
 3/16 anonim ***** válasza:
Ne hízz...
2016. szept. 28. 20:20
 4/16 anonim ***** válasza:
ne igyál semmilyen üdítőt csak vizet. ez a minimum. meg édesség csak szülinapon.
2016. szept. 28. 20:20
 5/16 anonim válasza:
Oké, akkor írok, hogy valami értelmes választ is kapj. Ez valószínűleg egész egyszerűen alkati dolog, hogy a fenekedre több megy, nekem pl. a hasamra megy mindig, ha jön rám. Enned ebben a korban MUSZÁJ, a lányokon ilyenkor mindenfelé zsírpárnácskák képződnek a szervezetben, de ez TERMÉSZETES, és kell is, hogy ahhoz, hogy a szervezeted felkészítse magát a nővé érésre, és mindenféle hormonális folyamatok rendes működéséhez és beindulásához ez SZÜKSÉGES. Amit tudsz tenni, hogy rendszeresen mozogsz (pl. valami sportszakkör az iskolában stb. ) És odafigyelsz az evésre, sok zöldség, gyümölcs, sok víz. Én például pont ebben a korban 13-14 évesen nagyon kajálós voltam, ettem a suliban, és mire hazaértem megint ebédeltem, mert éhes voltam, de ez nem baj, mert növekedésben van nem csak a tested, hanem az idegrendszered is, és amint fentebb írtam a hormonháztartásod is változik. Viszont mozogj, az ne maradjon el! Nagyon fontos lenne, és nem csak az iskolai tesi, mert szerintem az egy héten mondjuk két edzés az ki is kapcsol, feltöltődsz tőle. Ha a feneked zavar, akkor arra lehet külön gyakorlatokat végezni, mondjuk otthon, este, mielőtt vacsiznál, vagy fürdenél. Pl. lábemelés hátra-oldalra-előre 3x10-et minden nap, vagy minden másnap, először kezdd ezzel, és kitartás! A kirepedezett bőr is sajnos alkati kérdés, velem is ez történt, esetleg próbáld minden este testápolóval bekenni, hogy rugalmasabb legyen a bőr, hátha segít. A lányaim 14 évesek szóval ez nálunk most aktuális, velük például azt vezettük be (ők is kérték, én is benne voltam), hogy ha rágcsálhatnékjuk van, akkor pl. ilyeneket esznek, hogy puffasztott rizskorong, vagy kukoricapehely, vagy kölesgolyó, nem a háztartási kekszet, meg a kiflit... ;)
2016. szept. 28. 20:33
 6/16 A kérdező kommentje:
Sportolok, Liszt és cukor mentesen élek. 60 kg vagyok és 170 cm. Nem azt kérdeztem hogy mit ne csináljak mert természetesen nem én akarok hízni hanem hogy mit?
2016. szept. 28. 20:35
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsótól az értelmes választ ;)
2016. szept. 28. 20:36
 8/16 Balikusz válasza:
Imádkozással táplálkozz vagy legyél fényevő.
2016. szept. 28. 21:08
 9/16 anonim válasza:
67%

#5 - "Oké, akkor írok, hogy valami értelmes választ is kapj."

#3 - "Hát a hízásod genetika"

=

#5 - "Ez valószínűleg egész egyszerűen alkati dolog"

#3 -"meg a hely is, ahova hízol."

=

#5 - "hogy a fenekedre több megy, nekem pl. a hasamra megy mindig"

#3 - "Nem marad más, mint az egészséges étrend, mozgás"

=

#5 - "Amit tudsz tenni, hogy rendszeresen mozogsz" ... "És odafigyelsz az evésre"

Ennyire dívik a "mindenkit degradálunk" móka, hogy saját magunk fényezése és mások degradálása közben észre se vesszük, hogy bő nyállal ismétlünk? Vagy az én figyelmemet kerülte el, hogy a kérdező nem olvasó szakkörre jött?

2016. szept. 28. 21:10
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
csak nőiesedsz... semmi baj nincs az alakoddal.
2016. szept. 28. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!