Ér valamit az, hogyha 20 percet futok egy alkalommal összesen?
Figyelt kérdés
Az összesent úgy gondoltam, hogy pl ma voltam először futni, és kb 40 percet voltam kinnt, de ebböl összesen csak 20 perc volt futás, úgy, hogy közbe 1-2 percet sétáltam. Sajnos nem tudok egyszerre lefutni még 20 percet sem, de remélem ígyis használt valamennyire és később már menni fog egyszerre is a 20 perc.2010. ápr. 23. 21:18
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy ér! Ha nem is futottál végig, de 40 percet mozogtál. A futással felvitted a pulzusod a zsírégető tartományba, és az az 1-2 perc sétával nem ment jelentősen le, tehát szinten maradt. Én (még) 5 percet sem tudok egyhuzamban lefutni. Sétálok közben kicsiket, mély levegővel. De majd nézd meg magad pár hét múlva! Meg se kottyan a 20 perc, hiszen edzett leszel. És hát, valahol el kell kezdeni. Van kitartásod, az a lényeg! Sok sikert:)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat!
2010. ápr. 27. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!