Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok fogyni?

Miért nem tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Elore is bocsanat a helyesirashi hibakert es az ekezetek hianyaert.

Kb 1 eve kezdtem el fogamzasgatlot szedni es akkoriban szoktam le a dohanyzasrol is,mondanom sem kell felszaladt par kg.Vilag eletemben rettentoen vekony voltam szoval eloszor orultem is neki,de ugy fel eve elkezdett ez borzasztoan zavarni.Azota alig eszem szenhidratot,tobb gyumolcsot es zoldseget eszem,teljes kiorlesu kenyeret,elhagytam az egeszsegtelen gyorskajakay es a nasikat,teny es valo neha bunozok egy kicsit de ketlem,hogy hetente egy kis csoki vagy egy magasabb kaloriatartalmu ebed miatt nem fogynek.reggelire altalaban tojast eszem,zabkasat vagy piritost.Ebedre levest vagy hust salatavl vagy rizsel,napkozben zabkasat eszem vagy joghurtot,gyumolcsot vacsorara szintugy valami keves kaloria tartalmu etelt altalaban csirkemellett,gombat.

Delelott kelek majd elmegyek dolgozni hazajovok es alszom vagy van 2-3 szabad delelottom utana estig iskolaban vagyok es szintugy nincs idom kondiba jarmi.nyaron edzegettem,ugralokoteleztem fenekre es combra tornaztam fokent.A legnagyobb bajom uhyanis az,hogy uszohumim lett es combosodtam..de mostmar latom,hogy az arcom is kerekedett..nem vagyok kover elhizva sem vagyok,de sokkal jobban szerettem magam.pl 5 kiloval kevesebbel.A combom miatt csak hosszu majdnrm terdig ero bo felsoket merek felvenni es borzadxto erzes..

Mit tegyek,hogy fogyjak?:(

#fogyás #fogamzasgaylo
2016. szept. 23. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondolom, nem vagy deficitben, viszont sok szénhjidrátot eszel (amivel nincs baj, de te kezdted a szénhidráttémát). Sokszor eszel szénhidrátdús ételt, mi ebben az alig? A zabkása, pirítós, gyümölcs, rizs szinte merő szénhidrát, én se fogynék ezekkel, mondjuk van, aki tud...

Nem tudom, mennyit eszel, de össze tudnak jönni a kalóriák, kiszámoltad már valaha, hogy mennyi?

5 kiló plusszal azért nem tudom, mi lehet a gond a comboddal, én tuti nem zavartatnám magam, szerintem kb. senkinek se tűnne fel, ha látna... Neked persze más.

2016. szept. 23. 23:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha eszem rizst,akkor nem eszem zabkasat,es igy tovabb,direkt figyelek a szenhidratbevitelre.:)

1000-1400 kcalt eszem egy nap.

Sajnos 160 cm sem vagyok,igy aztan ha hizom nalam egybol eszreveheto.

2016. szept. 23. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Pontos számításnál biztosan kiderülne, hogy jóval többet eszel a leírtnál. Elnézve a felsoroltakat, sok a tömény kaja, olyat nem írsz, hogy ebéd 20 dkg cékla vagy savanyúkáposzta, pedig az kellene.
2016. szept. 24. 06:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Pontosan szamlalva irtam le,azert ennyire ne nezzetek mar hulyenek.koszomom.

Szerintem lathato hogy nem irtam le tulsok fajta eteltes nem is tul valtozatosakat.Csirke vagy pulykamellhez kb minden masodiknap savanyukaposztat eszem.De koszonom a valaszokat igazabol hasonloakra is varok,hogy mit egyek meg mennyit es mit ne

2016. szept. 24. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Írod, hogy eszel zabkását, rizst stb, de azt nem hogy hány grammot, így nehéz segíteni.
2016. szept. 24. 10:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Yazio alkalmazasy hasznalok,tudom,hogy nem pontos de ide felirogatom mindennap miket eszem es irjais,hogy mennyi feherjet zsirt es szenhidratot ehetek,persze nem teljeden ehhez alkalmazkodom de ez alapjan es a sajat szamitasaim alapjan sincs baj az etrenddemmel...

A fogamzasgatlo szedeset hosszu vacilalas utan abbahagytam két napja,remelem ez is segiteni fog.

2016. szept. 25. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!