Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pár nap kihagyás sokat számít?

Pár nap kihagyás sokat számít?

Figyelt kérdés
Fogyókúra alatt állok, eddig 20 kg ment le, de sajnos nagyon beteg lettem és lázas is vagyok. Baj ha kihagyok 3-4 napot? Mindennap edzek.

2016. szept. 22. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok biztos benne, hogy teljesen jól értem a kérdésedet, de ha a testmozgásra célzol, akkor egyáltalán nem baj, hogy lázasan nem edzel, sőt. Nem nagyon fog ez megakasztania fogyásban.

Az étrendedre pedig betegen is tudsz figyelni, és ésszerűen, egészségesen enni.

2016. szept. 22. 10:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Az etrendre termeszetesen figyelek, a mozgasra iranyult a kerdesem. :) Koszi!
2016. szept. 22. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Dehogy:)

Ponthogy jó, így legalább a gyogyulásra összpontosít a szervezeted.

2016. szept. 22. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Valóban nem baj :)

Egyébként ha betegen edzenél, akkor nagyon lehúznád az immunrendszered és tovább tartana a gyógyulás, lehet, hogy még betegebb lennél, ilyenkor tényleg nem éri meg edzeni, jót fog tenni a szervezetednek, meglásd, ha majd újra felveszed a fonalat újult erőre kapsz és hamar utol éred magad :)

2016. szept. 23. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!