Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Neki állok edzeni, de tudnátok...

Neki állok edzeni, de tudnátok nekem segíteni? (lent)

Figyelt kérdés

A lényeg hogy elöbb lekéne fogyjak mert van egy kis zsírpárnám(főkép a hasamon) amitől megszeretnék szabaudli, majd edzeni egy jó fizikumért.

Fogyásra arra gondoltam hogy futnék, bicikliznék meg ilyenek. Kardioznék dögivel. Viszont nem tudom mit kéne fogyaszak. Olyan ételek kelenének amiket megtudnék fizetni. A szüleim nem azok a fajták akik megfizetnék azt hogy külön fözenek rám.

2016. szept. 18. 20:51
 1/2 anonim válasza:

Fehérje, rengeteg rost és vitamin, kevés szénhidrát, minimális zsir.

Csirke, lencse, zabpehely (jo ez szénhidrát, de reggelire tökéletes, feldob energiaval)

RENGETEG VÍZ! 10 kilónként fél literrel szamolj egy nap, tehat ha 80 kilo vagy 4 liter ha 70 akk 3 es fel stb.

Vitamin bevitelre figyelj oda. rost nagyon fontos mer rendbe teszi az emésztésed ezáltal az anyagcseréd is. Próbálj rendszert vinni az étkezésbe, ne össze vissza falj, és kezdd el a tápértéket meg kalóriákat számolni a kajában. Erre találsz neten nagyon jó táblázatokat. A lényeg hba napi kalória beviteled alacsonyabv legyen mint amennyit elhasználsz, így lesz sikeres a fogyás. Sok minden más is van, röviden talán ennyi, a shop.builder oldalát javaslom olvasgatni, ott mindent megtudsz.

Edzésileg annyi h a futás meg bringa az nagyon jó, hasazni hasazz de az téves hogy minél több felülést kell csinálni. Nem ezen múlik. Hasgyakorlatra am leginkább lábemelést és haskereket ajánlom, egyéb jó fogyasztó/erősítő gyakorlatoknak pedig a statikus erősítéseket, esetleg ha van lehetőséged rá akkor Kettlebell edzéseket csinálj illetve a boxzsáknak essél neki :)

Remélem segítettem

2016. szept. 18. 22:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Jó az amit eddig is ettél, ha egyébként normális kaja, és nem péksütemény kilószámra, csak mértékkel.
2016. szept. 18. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!